Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μόλις γέννησε οι Γιατροί, συγκλονισμένοι μίλησαν για Θαύμα. Δεν είχαν ξαναδεί Νεογέννητο να επιβιώνει μετά από κάτι τέτοιο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε μια εγκυμοσύνη και στην διαδικασία του τοκετού.

Αλλά ένας χρήστης του Reddit έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν ο νεογέννητος γιος του κατάφερε να επιζήσει από κάτι που στερεί την ζωή των περισσότερων νεογέννητων.

Ακόμα και οι γιατρός της οικογένειας κατάλαβε ότι πρόκειται για κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο! Η γέννα του γιου του ήταν γενικά συνηθισμένη. Αλλά μόλις βγήκε ο γιος του από την μήτρα, το ιατρικό προσωπικό παρατήρησε κάτι παράξενο. Τότε γύρισαν και είπαν στον πατέρα να φέρει την κάμερα του!

“Ο γιατρός είπε, “Βιάσου, μπαμπά. Τράβα μια φωτογραφία, το μωρό σου είναι ένα θαύμα!’”

Ο γιος είχε τον ομφάλιο λώρο δεμένο με έναν τρόπο που ονομάζεται “πραγματικός κόμπος”. Ο κόμπος αυτός εμποδίζει την κυκλοφορία απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, οξυγόνου και αίματος για την ανάπτυξη του μωρού. Τα περισσότερα έμβρυα με αυτή την πάθηση πεθαίνουν.

Σαν από θαύμα, ο κόμπος του μωρού δεν ήταν θανατηφόρος και ο μικρούλης επέζησε!

33

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να καταλάβει κανείς αν το μωρό έχει κόμπο ή άλλα προβλήματα στον ομφάλιο λώρο. Η ιστοσελίδα What To Expect εξηγεί ακριβώς τι πρέπει να προσέχουν οι έγκυες (για να ρωτήσουν τον γιατρό τους) τις εβδομάδες πριν την γέννα.

“Το πιο συχνό σημάδι κόμπου στον ομφάλιο λώρο είναι μειωμένη δραστηριότητα του εμβρύου μετά την 37η εβδομάδα. Αν ο κόμπος δημιουργηθεί κατά τον τοκετό, η εμβρυϊκή οθόνη θα αναγνωρίσει ανώμαλο καρδιακό παλμό.”

Αν εντοπιστεί αρκετά νωρίς, μπορεί να γίνει έκτακτη καισαρική τομή και το μωρό μπορεί να σωθεί! Αλλά αν όχι, τότε το αποτέλεσμα είναι θλιβερό… Είναι σημαντικό να γίνουν γνωστές οι ανωμαλίες του ομφάλιου λώρου – ο πατέρας ήταν αρκετά τυχερός που έζησε το μωρό του, αλλά πολύ λίγες περιπτώσεις έχουν αυτή την έκβαση.

 

 

faithtap.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika