Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η μητέρα του πέθανε στο νοσοκομείο, τότε ο γιος της έγραψε στον επικήδειο πόσο χαρούμενος είναι με τον θάνατο της.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η μητέρα του πέθανε στο νοσοκομείο, τότε ο γιος της έγραψε στον επικήδειο πόσο χαρούμενος είναι με τον θάνατο της.

H είδηση αυτή είχε σοκάρει τους πάντες. Όταν οι αναγνώστες άνοιξαν μια τοπική εφημερίδα στο Reno της Nevada, και γύρισαν στη σελίδα με τη νεκρολογία μιας μητέρας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγραψαν ο γιος της και η κόρη της.

Τα παιδιά της Marianne Theresa Johnson-Reddick δεν έκρυψαν την αλήθεια για τη βίαιη μητέρα τους.

«Εκ μέρους των παιδιών της, που εκείνη τόσο σκληρά εξέθετε στην κακή και βίαιη ζωή της, γιορτάζουμε πέρασμα της από αυτή τη γη και ελπίζουμε να ξαναζήσει στην άλλη της ζωή τη βία και τη σκληρότητα που έδωσε σε αυτήν και στα παιδιά της», λέει η καυστική νεκρολογία.

Οι δύο απόγονοι της, ο Patrick και η Katherine Reddick, αποφάσισαν να μοιραστούν την κακοποίηση και τον πόνο της ζωής τους στη νεκρολογία της Marianne, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα παραμέλησης και βίαιης συμπεριφοράς σε αθώες ψυχές.

Η μητέρα του πέθανε στο νοσοκομείο, τότε ο γιος της έγραψε στον επικήδειο πόσο χαρούμενος είναι με τον θάνατο της.

“Ο καθένας που τη γνώρισε, ενήλικος ή παιδί, ένιωσε τη βία, τη χυδαιότητα και το μίσος που εξέπεμπε,” λέει η νεκρολογία. “Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να προωθήσουμε ένα εθνικό κίνημα που να στρέφεται ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.”

Ο Patrick και η Katherine λένε ότι η Marianne τους έδερνε τακτικά και τους εξέθετε σε ένα κύκλωμα πορνείας, όπου αναγκάστηκαν να παρακολουθούν από μικρά τέτοιες αγριότητες. Τελικά, αυτοί και τα τέσσερα αδέλφια τους είχαν τεθεί στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας.

Όταν η Marianne πέθανε, ο Patrick είπε δυνατά, “Ντιν Ντον! Η μάγισσα είναι νεκρή!” Τα λόγια ακούγονται σκληρά, αλλά όταν ο Patrick πήγε να επισκεφτεί την αποξενωμένη του μητέρα στο νεκροκρέβατό της, εκείνη έγινε τόσο βίαιη προς αυτόν, που οι γιατροί έπρεπε να την ηρεμήσουν, και ο Patrick έπρεπε να προσποιηθεί για να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι, ακόμα και τώρα που είναι ενήλικες, τα παιδιά της Marianne συνεχίζουν να υποφέρουν από τη συμπεριφορά της.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika