Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα θεραπεύει το σοβαρό έκζεμα του γιου της με μία κρέμα που βρήκε στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα παιδί στην Αυστραλία υπέφερε από επώδυνο έκζεμα από τη γέννησή του. Όλο του το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των χειλιών και των βλεφάρων του, ήταν γεμάτα άσπρες νιφάδες και ξεφλουδίζονταν. Το εσωτερικό των αυτιών του, τα πόδια του, τα χέρια του και το στομάχι του ήταν γεμάτα εξανθήματα που φαγουρίζονταν. «Ζητάμε απεγνωσμένα βοήθεια», είναι ο τίτλος ενός βίντεο στο YouTube που δείχνει το κακότυχο παιδί να υποφέρει από τον πόνο. Τα χέρια του είναι δεμένα στις κάλτσες του έτσι ώστε να μην μπορεί να ξύνεται και να ανοίγει πληγές.

Καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ υπέφερε ο 6χρονος Τάιλερ, η μαμά του, η Ντέμπι – Μανταλένα Σόντερς, άρχισε να τον τραβάει βίντεο για να το αποδείξει. «Νιώθαμε μόνοι μας, σαν να ήμασταν οι μοναδικοί. Νιώθεις μεγάλη αποξένωση έτσι», είπε η Μανταλένα Σόντερς. Εντέλει, η ανήσυχη μαμά στράφηκε στο Facebook  και βρήκε αυτήν την κρέμα.

Έπειτα από μία διαδικτυακή συζήτηση με τον Δρ. Έιρον και ένα ραντεβού με έναν Αυστραλό γιατρό που συμφώνησε να επιβλέπει τη θεραπεία, ο Τάιλερ ξεκίνησε τη θεραπεία του με τη βοήθεια του γιατρού του. Σύμφωνα με το γιατρό, ο Τάιλερ είναι ο μοναδικός από τους 6.000 ασθενείς που ο δερματολόγος έχει θεραπεύσει σε τόσο απομακρυσμένες περιοχές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Νέα Ζηλανδία. Η προσέγγιση του Δρ. Έιρον είναι ολιστική. Εκτός από αυτήν την ειδική κρέμα, περιλαμβάνει και συμβουλές για τη διατροφή προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, για άσκηση, μπάνιο, είδη ρουχισμού και για τρόπους προστασίας από τον ήλιο.

Σε ένα βίντεο στο YouTube φαίνεται η μεταμόρφωση του δέρματος του Τάιλερ ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στην αρχή ήταν κόκκινο και φαγούριζε και στο τέλος έγινε καθαρό και λείο. «Το νικήσαμε», γράφει το βίντεο. «Ο Τάιλερ άρχισε να ζει».

Το αγόρι που κάποτε δεν μπορούσε να πάει σχολείο εξαιτίας του τόσο αφόρητου πόνου, τώρα εξέφραζε τη χαρά του χορεύοντας στους δρόμους της πόλης του.

«Τον αποκαλώ ‘μικρό μου ήρωα’», αναφέρει η Μανταλένα Σόντερς. «Είναι δυνατός παρά το μικρό της ηλικίας του. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνων

http://sfglobe.com/2016/05/13/mom-cures-sons-severe-eczema-with-a-cream-she-found-through-facebook/?src=bottomxpromo&ro=8&eid=41776&pid=41776

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika