Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα και κ0ρη καταπολεμούν μαζί τον καρκίνο !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα και κόρη καταπολεμούν μαζί τον καρκίνο

Η οικογένεια Ρουέλε ήταν στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, όταν ένα ραντεβού για εξέταση ρουτίνας στον γιατρό άλλαξε τα δεδομένα. Εκεί ο γιατρός βρήκε στη μητέρα της οικογένειας Σάμμερ,έναν όγκο στο στήθος της, ο οποίος όπως διαγνώστηκε στην πορεία ήταν κακοήθης. Το χειρότερο ήταν ότι είχε κάνει μετάσταση και είχε προχωρήσει στις ωοθήκες της, σους λεμφαδένες, στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά, στους γοφούς και στο οστό του τραχήλου της.

Η ζωή της οικογένειας άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη και η Σάμμερ έπρεπε να αποφασίσει άμεσα αν θα έκανε μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Έπρεπε να αφήσει τη δουλειά της και να παλέψει με τον φόβο που άρχισε να την κυριαρχεί, ότι ενδεχομένως να μην κατάφερνε να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν.

Η οικογένεια ακόμα δεν είχε συνέλθει από τα τραγικά νέα για τη Σάμμερ, όταν η μικρή τους κόρη μια εβδομάδα μετά την διάγνωση της μητέρα της, διαγνώστηκε η ίδια από τους γιατρούς με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία όταν είχε αρχίσει να μελανιάζει χωρίς λόγο και να έχει υψηλό πυρετό. Ο πατέρας της οκογένειας θύμωσε, έχασε όλες του τις ελπίδες, τα έβαλε με τον Θεό, καθώς σκέφτηκε ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει γυναίκα και κόρη, ενώ η Σάμμερ σκέφτηκε να παρατήσει τη δική της θεραπεία για να είναι μαζί με την κόρη της για να την βοηθήσει να το ξεπεράσει.

karkinos01

Τελικά η Σάμμερ συνέχισε τη δική της θεραπεία αλλά και τις επεμβάσεις που έπρεπε να κάνει και προσπαθεί να γίνει καλά μαζί με την κόρη της, η οποία έκανε τις χημειοθεραπείες που έπρεπε και αυτλη τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τα μαλλάκια της άρχισαν και πάλι να μακραίνουν αλλά έχει δρόμο μπροστά της καθώς πρέπει τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος να συνεχίσει τη θεραπεία της.

karkinow02

Η Σάμμερ λέει πως αν και η μικρή είναι μόλις 3 ετών αποδέχτηκε με απίστευτη ωριμότητα την όλη διαδικασία. Οι δυο τους δέθηκαν ακόμα περισσότερο και μάλιστα κατάφεραν να πάνε στην Ντίσνειλαντ με την βοήθεια των ανθρώπων του make a wish!

mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika