Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα έκανε τατουάζ τη δερματοπάθεια της κόρης της για να έχουν την ίδια όψη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα έκανε τατουάζ τη δερματοπάθεια της κόρης της για να έχουν την ίδια όψη

Βοήθησε πολύ την αυτοπεποίθησή της, λέει η 25χρονη – Δείτε τις φωτογραφίες

Η μικρή Tarly Poxton πάσχει από μια δερματοπάθεια που της προκαλεί φουσκάλες και φαγούρα. Η 6χρονη είναι αναγκασμένη να βάζει έξι φορές τη μέρα ειδικές ενυδατικές κρέμες για να κρατά υπό έλεγχο τα συμπτώματα του συνδρόμου Netherton που την ταλαιπωρεί.

Στυμπαραστεκόμενη στην κόρη της η 25χρονη μητέρα της, Kory, έκανε τατουάζ στο πόδι της που μοιάζει με τα δερματικά συμπτώματα της μικρής όταν η Tarly τη ρώτησε γιατί εκείνη και η 3χρονη αδελφή της Pearl δεν είχαν το ίδιο δέρμα με εκείνη.

Η 25χρονη από τη Βρετανία, εκπαιδευόμενη νοσοκόμα, είπε στη Daily Mail πως το τατουάζ της βοήθησε πολύ στην αυτοπεποίθηση της μικρής.

«Όταν η δερματοπάθεια της Tarly βρίσκεται σε έξαρση στεναχωριέται πολύ και με ρωτάει: γιατί εγώ έχω αυτό το δέρμα; Γιατί το δικό σου δεν είναι έτσι, ούτε της Pearl; Μια μέρα πραγματικά δεν είχα τι να της απαντήσω και της είπα: ‘ξέρεις κάτι, η μαμά θα έχει δέρμα σαν το δικό σου αλλά δεν θα είναι αληθινό. Της αρέσει πολύ το τατουάζ μου, το έχει πει σε όλους, λέει πως είναι σαν το δικό της δέρμα αλλά όχι αληθινό», αφηγείται η Kory στη Daily Mail.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της μικρής Tarly, η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της παρατήρησαν πως το δέρμα στο πόδι της είχε βγάλει φουσκάλες και είχε ξεφλουδίσει.

Μέχρι την ηλικία των τριών ετών έκανε θεραπεία για έκζεμα αλλά η δερματολογική εξέταση έδειξε πως δεν ήταν αυτό το πρόβλημά της. Τελικά τον περασμένο μήνα έγινε η σωστή διάγνωση.

Η Poxton δηλώνει ανακουφισμένη που επιτέλους βρήκε από τι πάσχει η κόρη της. «Μόλις ξυπνά κάνει μπάνιο και μέσα στην ημέρα της βάζουμε κρέμα έξι φορές την ημέρα. Ακόμα και στο σχολείο φροντίζουν να της βάζουν κρέμα. Κι εκείνη καταλαβαίνει πως αν το παραλείψει θα έχει φαγούρα κι έτσι δεν γκρινιάζει ποτέ».

kroiata2

kroiata3

kroiata4

kroiata5

kroiata6

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika