Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα ακούει ξανά την καρδιά της κόρης της σε άλλο κοριτσάκι!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

HYTARSAE4-

Μητέρα ακούει ξανά την καρδιά της κόρης της σε άλλο κοριτσάκι.

Η επτάχρονη που έδωσε ζωή σε ένα μωρό

Το να χάνει μια μητέρα την κόρη της στην ηλικία των επτά ετών από τροχαίο είναι ένα τραγικό συμβάν.

Ωστόσο η Debbie Stoner βρήκε το κουράγιο και έναν τρόπο για να «ζήσει» και μετά το θάνατο, το κοριτσάκι της, η Jade μετά τη λήψη της θαρραλέας απόφασης να δωρίσει τα όργανά της για να σώσει τις ζωές των άλλων. Τώρα για πρώτη φορά, αυτή η μητέρα συνάντησε τη Nellie-Mai το νεογέννητο κορίτσι που τότε πήρε το μόσχευμα και ζει με την καρδιά της κόρης της να χτυπάει στο σώμα της.

HYTARSAE2

«Η πρώτη φορά που άκουσα την παλλόμενη καρδιά της Jade ήταν όταν ήμουν έγκυος στο υπερηχογράφημά μου και σήμερα αυτή ακούστηκε εξίσου ισχυρή. Ήξερα ότι η καρδιά δεν ήταν πλέον της Jade είναι επειδή εκείνη δεν είναι πλέον μαζί μας ήταν, αλλά ήταν ένα μέρος της. Παρά το γεγονός ότι έχασα το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου, αυτό συνεχίζει να ζει κατά κάποιο τρόπο» ανέφερε η μητέρα της.

Η Nellie-Mai γεννήθηκε με καρδιομυοπάθεια και οι γιατροί φοβόντουσαν ότι δεν θα τα καταφέρει μετά από μια σειρά από καρδιακές προσβολές που είχε υποστεί. Το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε μάλιστα από τους βιολογικούς του γονείς και αγωνίστηκε για να μείνει στη ζωή ενώ οι γιατροί κάλεσαν τους ανάδοχους γονείς να μείνουν μαζί της ώστε να μην πεθάνει μόνη της.

Ο 53χρονος ανάδοχος πατέρας της και η 42χρονη ανάδοχη μητέρα της άκουσαν τους γιατρούς να λένε ότι αν δεν είχε οικογένεια δε θα μπορούσε να μπει στη λίστα μεταμοσχεύσεων και έτσι αποφάσισαν αμέσως να την υιοθετήσουν και επίσημα.

HYTARSAE1

Την ίδια στιγμή στην άλλη μεριά της χώρας, στην Αγγλία η επτάχρονη Jade άφηνε την τελευταία της πνοή όταν ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε με το ποδήλατό της. Η μητέρα της και ο πατέρας της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της κόρης τους με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να δώσουν ζωή σε άλλους.

HYTARSAE3

Το μωρό τότε έλαβε την καρδιά του κοριτσιού το 2006, πράγμα που της έσωσε τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενες οικογένειες δεν έπρεπε να έχουν επαφή, ο θετός πατέρας της Nellie-Mai, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς της Jade μετά από μια έρευνα και την ανακάλυψη ενός άρθρου σχετικά με τον θάνατο της Jade σε μια εφημερίδα. Δέκα χρόνια μετά οι οικογένειες συναντήθηκαν και η μητέρα του κοριτσιού άκουσε την καρδιά της κόρης της να χτυπάει σε ένα άλλο κοριτσάκι.

HYTARSAE5

Η συγκλονισμένη μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ακούει ξανά την καρδιά του παιδιού της αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη που κατάφερε από το χειρότερο γεγονός της ζωής της να δώσει χαρά σε μια άλλη οικογένεια και να σώσει ένα άλλο παιδί.

HYTARSAE6

HYTARSAE7

HYTARSAE4

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika

Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika