Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα 6 παιδιών ακούει τον άντρα της να μιλάει στους φίλους του για τις ραγάδες της. Τότε, παίρνει τη μεγάλη απόφαση!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

H Sharny Kieser, Αυστραλή fitness blogger, έχει 6 παιδιά.

Για χρόνια δεν τολμούσε να φορέσει μπικίνι λόγω του αντίκτυπου της εγκυμοσύνης στο σώμα της. Αλλά μια μέρα άκουσε τυχαία τον άντρα της, Julius να μιλά για τις ραγάδες της στους φίλους του. Η Sharny εξέφρασε τις σκέψεις της σε μια δημοσίευση στο Instagram:

«Παλιά δεν έβρισκα νόημα στην γυμναστική, γιατί το σώμα μου ήταν καλυμμένο με ραγάδες. “Ποιο το νόημα να έχω τέλειο σώμα, αν δεν μπορώ να φορέσω μπικίνι”, σκεφτόμουν. Όταν με καλούσαν για μπάνιο στην θάλασσα ή στην πισίνα, πάντα έλεγα όχι.

Όταν δεν μπορούσα να το αποφύγω, εμένα μέσα και βοηθούσα με το φαγητό και το καθάρισμα. Φορούσα μόνο φαρδιά σορτσάκια και μπλούζες. Ευχόμουν με την ψυχή μου μια μέρα να φορέσω μπικίνι.»

«Τότε, μια μέρα άκουσα τον αγαπητό άντρα μου να εξηγεί σε κάτι φίλους του για ποιο λόγο θεωρεί τις ραγάδες μου όμορφες. Είναι σημάδι του ότι είμαι γυναίκα. Είναι σημάδι της αγάπης μιας μητέρας, η οποία σημαδεύει το ίδιο της το σώμα για να φέρει στην ζωή ένα παιδί…

Συνέχισε να εξηγεί και όσο περισσότερο μιλούσα, τόσο περισσότερα καταλάβαινα. Μισούσα τον εαυτό μου για τους λόγους που με αγαπούσε. Το σώμα μου δεν ήταν κατεστραμμένο ή αηδιαστικό, είχε μεταμορφωθεί από το σώμα ενός εγωιστικού κοριτσιού στο σώμα μιας ανιδιοτελούς μητέρας και τα σημάδια ήταν σύμβολο αυτής της μετάβασης.»

«Μια καθημερινή υπενθύμιση του ότι ήμουν μητέρα. Κοίταξα τις ραγάδες μου κι ένιωσα περηφάνια. Ένιωσα αγάπη. Την αγάπη του άντρα και των παιδιών μου. Καθένα από αυτά είχε τραφεί και ζήσει πίσω από αυτές τις ραγάδες για 9 μήνες. Ένιωσα περηφάνια. Ένιωσα αγάπη.

Ένιωσα αγάπη για τον εαυτό μου. Το πιο τρελό πράγμα ήταν ότι όταν ξεκίνησα να αγαπώ τον εαυτό μου γι’αυτό που έχω τώρα, άρχισα να του φέρομαι καλύτερα. Ήθελα να τρώω υγιεινά. Ήθελα να κάνω γυμναστική. Ήθελα να κάνω πράγματα που αγαπούσα.»

«Αλλάζοντας απλά τον τρόπο που έβλεπα τον εαυτό μου με αγάπη και περηφάνια αντί για μίσος, βρήκα το κίνητρο να φροντίσω το σώμα μου. Λόγω αυτής της μικρής αλλαγής στην νοοτροπία μου, συνέβη κάτι μαγικό…

Απέκτησα το σώμα που πάντα ονειρευόμουν. Το σώμα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αποκτήσω με τις ραγάδες. Είναι πραγματικότητα για μένα. Ξεκίνησα, όμως, αγαπώντας τον εαυτό μου πρώτα. Με το να είμαι ευγνώμων γι’αυτό που είχα και όχι να εύχομαι για κάτι καλύτερο.»



Η Sharny έμαθε ένα σημαντικό μάθημα που θα ήθελε να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες: πόσο σημαντικό και λυτρωτικό είναι να αγαπάς το ίδιο σου το σώμα. Απλά για όλα τα θαύματα που κάνει!

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika