Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μυριέλλα Κουρεντή: Η μάχη και η νίκη με τη νευρική ανορεξία!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kourenti

Μυριέλλα Κουρεντή: Η μάχη και η νίκη με τη νευρική ανορεξία!!!

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την καθημερινή σειρά του mega αλλά και από την συμμετοχή της που εξέπληξε κοινό και κριτές με τη μαγική της φωνή, Μυριέλλα Κουρεντή  παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά τη νίκη της στο «J2US», αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να νικήσει την νευρική ανορεξία.

«Η δημοσιότητα σου ανοίγει πόρτες, η απότομη δημοσιότητα, όμως, είναι παγίδα. Μου έγιναν πολλές προτάσεις από αξιόλογους ανθρώπους, μακάρι να μπορούσα να πω σε όλους ναι. Είμαι πολύ προσεκτική, όμως…», είπε η ηθοποιός για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά το «J2US», και συνέχισε «Έχω προτάσεις για μια κωμωδία και ένα άλλο concept, που είναι στα σκαριά και για το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Αν γίνει, θα είναι κάτι πολύ ανατρεπτικό. Όσον αφορά στο θέατρο, θα είμαι στο Badminton με την παράσταση «Θα περάσει κι αυτό», με έναν 25μελή θίασο, σε σενάριο του Άγγελου Πυριόχου, τον οποίο θεωρώ σύγχρονο Αριστοφάνη, και σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού».

Όσο για τη νευρική ανορεξία με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν, η ίδια εξομολογήθηκε «Ευτυχώς, είχα γονείς που πάντα με στήριζαν. Τους το είπα και το ξεπεράσαμε. Προήλθε από το άγχος και άλλα ψυχοσωματικά, σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό• με έλεγαν χοντρή, ενώ δεν ήμουν. Όταν συνειδητοποίησα πως είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου, έκανα ένα «τσακ», γύρισα το διακόπτη και τον ξαναβρήκα».

 

 

madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea