Newsitamea.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία συγκλονιστική φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

678

Μία συγκλονιστική φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια

Έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας δάκρυα στα μάτια στους χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί της. Ο λόγος για τη φωτογραφία της Kate Murry στην οποία απεικονίζεται γυναίκα με μαστεκτομή να θηλάζει το λίγων ημερών παιδί της.

Η φωτογράφος Kate Murry έστρεψε τα βλέμματα όλου του κόσμου σε μία εικόνα-σύμβολο δύναμης, αγάπης και τρυφερότητας, σε μία εικόνα που συνοψίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μοναδική σχέση μητέρας-παιδιού.

Η γυναίκα -τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί- διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αν και οι κίνδυνοι για την υγεία του μωρού ήταν μεγάλοι, η γυναίκα υποβλήθηκε σε χημικοθεραπείες και προχώρησε σε μαστεκτομή, κατορθώνοντας τελικά να φέρει στον κόσμο ένα υγιές αγόρι.

Γνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη του θηλασμού, η γενναία γυναίκα φρόντισε να δώσει την πρώτη τροφή στο παιδί της μέσα από το στήθος της, στιγμή που επισφραγίστηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση.

Η φωτογράφος περιγράφει:

“Το αγοράκι γεννήθηκε έτοιμο να αποδείξει στον κόσμο τη δύναμη που κληρονόμησε από τη δυνατή μητέρα του. Έπεσε πάνω στο στήθος της μητέρας του και το δωμάτιο γέμισε με τόσα συναισθήματα. Ο θηλασμός αποτελεί μία ιερή στιγμή και αυτός εδώ κάνει την καρδιά μου να σπάσει. Είμαι ευλογημένη που συνάντησα και γνώρισα αυτή τη γυναίκα και την οικογένειά της και νιώθω τιμή που μου ζητήθηκε να βρίσκομαι στο πλευρό της αυτές τις τόσο πολύτιμες στιγμές”.

Μία συγκλονιστική φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια
Μία συγκλονιστική φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια

* To προφίλ της Kate Murry στο Fecebook όπου και κοινοποίησε τη φωτογραφία είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Γιατί;

Πηγή: www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Απίστευτη Ιστορία μία Γυναίκας που παρά τον Καρκίνο, έχει καταφέρει να εμπνεύσει Εκατομμύρια Ανθρώπους!!!-ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Μύκητες γεννητικών οργάνων: 4 συνήθειες που επιδεινώνουν την κατάσταση

Newsitamea@

Καρκίνος των όρχεων: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα

Newsitamea@