Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μετά από ένα Τραγικό Ατύχημα δεν Περίμεναν να Αναρρώσει. Όταν έκανε ΑΥΤΟ, όλοι τα Έχασαν!!!-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

O Pete Benda, μαθητής του Juan Diego High School στο Draper της Utah, έπαθε ένα φρικτό ατύχημα ενώ άλλαζε την λάμπα στο θέατρο του σχολείου του. Βρισκόταν περίπου σε ύψος 10 μέτρων στον αέρα όταν έπεσε κάτω με το κεφάλι. Εξαιτίας αυτού, ο Pete τραυματίστηκε πολύ άσχημα.

Με τους γονείς του στο πλευρό του σε κάθε βήμα της ανάρρωσης, ο Pete άρχισε να δουλεύει με μια ομάδα θεραπευτών οι οποίοι δεσμεύτηκαν να τον βοηθήσουν να επανέλθει. Αν και δεν μπορούσε να μιλήσει, ο Pete μπορούσε να ακούσει και να καταλάβει τι συνέβαινε γύρω του.

Μια μέρα, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την οικογένεια του, έγινε ένα θαύμα. Την ώρα που ο πατέρας του, Rob, του έκανε μασάζ στο λαιμό, ο Pete τους σόκαρε όλους λέγοντας τη λέξη «μαμά». Έκπληκτοι και κατενθουσιασμένοι, άρχισαν όλοι να κλαίνε από χαρά. Φαινόταν ότι ο παλιός Pete θα επέστρεφε.

Η στάση του και το ηθικό του ενώ ανάρρωνε από αυτό το φριχτό ατύχημα είναι απλά άξια θαυμασμού. Έχοντας ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια, πιστεύει πραγματικά ότι μπορεί να επανέλθει πλήρως. Είναι δύσκολο να στοιχηματίσεις εναντίον του χάρη στην απίστευτη δύναμη ψυχής και την αποφασιστικότητα του!

Ο Pete τώρα κάνει τρέξιμο και κολύμπι και άλλες δραστηριότητες που πολλοί θεωρούσαν αδύνατες για εκείνον. Με κάθε βήμα του, εμπνέει τους ανθρώπους και τους πείθει ότι μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα.

 

 

shareably.netfanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika