Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μεσσηνία: Πλησιάζουν στον δολοφόνο της πολύτεκνης μητέρας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2016, που είχε αρχίσει με χαμόγελο για τη Γεωργία Φιλοπούλου, καθώς είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί της (ήταν το πρώτο μωρό της χρονιάς για τη Μεσσηνία και το δεύτερο σε όλη τη Ελλάδα), η Αστυνομία φέρεται ότι βρίσκεται πιο κοντά στον άνθρωπο που πριν από περίπου δύο εβδομάδες δολοφόνησε την πολύτεκνη μητέρα μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτική περιοχή στους Γαργαλιάνους.

«Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, με διεξοδική εξέταση και νέων στοιχείων» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» πηγή της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα έχουν στα χέρια τους ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος αλλά και από καταθέσεις.

Οι αξιωματικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα «δέσουν» τα στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη του αδίστακτου φονιά. Η δολοφονία της άτυχης 35χρονης έγινε στις 9 Δεκεμβρίου και από την πρώτη στιγμή  Ο σύζυγος της άτυχης Γεωργίαςβασικός ύποπτος θεωρήθηκε από τις Αρχές ο 55χρονος πυροσβέστης σύζυγός της Τάσος. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρα του, πάντως, η 35χρονη έφυγε από το σπίτι το προηγούμενο βράδυ, γύρω στις 21.00. Απελπισμένος ο σύζυγος της Φιλοπούλου φέρεται ότι είπε στην ηλικιωμένη μετά τον καβγά: «Δεν με θέλει, με χωρίζει. Με εγκαταλείπει». Και πρόσθεσε ότι η γυναίκα του είπε: «Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλον, που να μου αρέσει».

Δεν είναι όμως ο μόνος που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων της Ασφάλειας Καλαμάτας, καθώς εξετάζονται πλέον κι άλλα πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Επίσης, κρίσιμο θεωρείται το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, ενώ έχει γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε όσους εκτιμάται από την Αστυνομία ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η ανατολή του 2016 επιφύλασσε για την άτυχη Γεωργία Φιλοπούλου μεγάλη χαρά, αλλά η εκπνοή του έτους έμελλε να έχει τραγικό τέλος για την ίδια και τα παιδιά της, που έμειναν ορφανά.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, πυροβολημένη με μία σφαίρα στο κεφάλι από μονόβολο όπλο. Εργαζόταν σκληρά στα χωράφια ακόμα και όταν ήταν έγκυος. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις δέκα ημέρες αφότου γέννησε το τελευταίο παιδί της επέστρεψε στη δουλειά, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε υποβληθεί και σε εγχείρηση χολής, ωστόσο και πάλι γύρισε στα χωράφια.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea