Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μενίδι: Νέα στοιχεία” για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε πολυπληθή οικογένεια Ρομά
– Ο αδικοχαμένος Μάριος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, το βράδυ της 8ης Ιουνίου
– Η αδέσποτη σφαίρα “έφυγε” από γλέντι στον καταυλισμό της Αύλιζας, λόγω της μη προφυλάκισης μιας μητέρας και της κόρης της, που είχαν συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.

Σε μια συγκεκριμένη και μάλιστα πολυπληθή οικογένεια Ρομά που διαμένει στο καταυλισμό της Αύλιζας στο Μενίδι, έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πληροφορίες που κάνουν λόγο για δυο αγροτικά αυτοκίνητα, τα οποία έφυγαν με ταχύτητα από το καταυλισμό την επόμενη μέρα του θανάτου του μικρού Μάριου και τα οποία ήταν γεμάτα όπλα.

Είναι η στιγμή, δηλαδή, που έχει γίνει γνωστό πως ο θάνατος του μικρού Μάριου οφείλεται σε αδέσποτη σφαίρα, που “έφυγε” από γλέντι στον καταυλισμό της Αύλιζας, λόγω της μη προφυλάκισης μιας μητέρας και της κόρης της, που είχαν συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.

“Ξέρουμε πως εκείνο το πρωί, πριν ακόμα οργανωθεί η επέμβαση της Αστυνομίας, έφυγαν από το καταυλισμό δυο αγροτικά αυτοκίνητα φορτωμένα όπλα, τα οποία ήταν φυλαγμένα σε σπίτια του καταυλισμού”, λέει με νόημα στο NewsIt.gr, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Κατά συνέπεια, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Ρομά που ευθύνονται για το θάνατο του μικρού Μάριου, έσπευσαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια, προφανώς γνωρίζοντας πως στην περίπτωση που θα βρεθεί σε ένα από τα τέσσερα σπίτια, το πιστόλι των 9 χιλιοστών που βλήθηκε η δολοφονική βολίδα τότε, θα κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία, και μάλιστα παιδιού.

Άλλωστε σε αυτή την περίπτωση θα πραγματοποιούταν βαλλιστική έρευνα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είχαν στοιχεία στα χέρια τους, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως τουλάχιστον το επίμαχο όπλο, πιστόλι των 9 χιλιοστών, έχει ήδη πεταχτεί είτε στην θάλασσα, είτε σε κάποιο υπόνομο εκτός καταυλισμού, ίσως και εκτός Αττικής.

Ωστόσο, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν εγκαταλείπουν τις έρευνες και από την στιγμή που διαθέτουν ασφαλείς πληροφορίες για συγκεκριμένη πολυπληθή οικογένεια, όσον αφορά στο γλέντι που στοίχισε την ζωή του μικρού Μάριου, είναι δυνατόν να βρουν την άκρη, πλην όμως χρειάζεται μεθοδική έρευνα και πάνω απ’ όλα υπομονή και επιμονή όπως λένε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Είναι Πέμπτη, 8 Ιουνίου του 2016 και στο δημοτικό σχολείο Μενιδίου γίνεται μια σχολική γιορτή. Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ και η γιορτή του σχολείου ξεκινά.

Συμμετείχαν όλα τα τμήματα και όλες οι τάξεις, με κάθε μία από αυτές να παρουσιάζουν ένα σύντομο σκετς. Μιλάμε για ένα μεγάλο σχολείο, με 700 παιδιά, συνεπώς καταλαβαίνει κανείς αν συνυπολογίσει και τους γονείς που είχαν συγκεντρωθεί, πως ο κόσμος που βρισκόταν στο σχολείο λίγα λεπτά πριν την τραγωδία ήταν πάρα πολύς.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο 11χρονος Μάριος έμελλε να πέσει στο έδαφος, αφού μια “αδέσποτη” σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του. Κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό. Το παιδί βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 11χρονου παιδιού. Η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στο σχολείο. Ήταν παρούσα στο περιστατικό και έτρεξε αμέσως στο πλευρό του παιδιού της. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε. Όταν είδαν αίμα πίστεψαν ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika