Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελβούρνη:Για την Πόπη που πάσχει από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

eppoppy

Μελβούρνη:Για την Πόπη που πάσχει από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Την ιστορία του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου από τη Μελβούρνη που υποβλήθηκε σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα στη Ρωσία για να καταπολεμήσει την ανίατη αρρώστια της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, ίσως να την θυμούνται πολλοί συμπάροικοι και αυτό γιατί, χάρη στα φιλάνθρωπα αισθήματά τους, κατάφερε αυτός ο 28χρονος νέος μας, να πάει εκεί. Το αν η θεραπεία του Αλέξανδρου πέτυχε μπορείτε να το διαβάσετε σε άλλο άρθρο μας.ΕΔΩ

Δυστυχώς, όμως, ο Αλέξανδρος δεν ήταν ο μοναδικός συμπάροικος που «συνάντησε» στο δρόμο της ζωής του αυτήν την ανίατη ασθένεια και δεν είχε τα χρήματα που μπορεί, μεν, να μη θεραπεύουν, αλλά δίνουν σε ανθρώπους απελπισμένους την ευκαιρία να ελπίζουν ότι κάποια μέρα θα γίνουν καλά.
Τον ίδιο Γολγοθά με αυτόν του Αλέξανδρου «ανεβαίνει» αυτόν τον καιρό και μία άλλη συμπάροικος, η 34χρονη Πόπη Σιάχου από τη Μελβούρνη, μητέρα δύο παιδιών που πριν από περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Έψαξε, φρόντισε να μάθει, ρώτησε και αποφάσισε ότι η μοναδική ελπίδα που έχει για να μπορεί να ελπίζει ότι θα δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν είναι να δοκιμάσει τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Το «κλειδί» όμως και στο δικό της δικαίωμα στην ελπίδα, όπως και στην περίπτωση του Αλέξανδρου, έχει το χρώμα του… χρήματος. Με άλλα λόγια, χρειάζονται χρήματα για να πάει στη Ρωσία αυτή η μητέρα.

Γι’ αυτό και η Μέριμνα Κυριών Ωκεανίας, σε συνεργασία με την Ποντιακή Εστία, διοργανώνουν το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου στην Ποντιακή Εστία Μελβούρνης, στο 540 Sydney Road, Brunswick, φιλανθρωπική εκδήλωση. Για να βοηθήσουν την νεαρή μητέρα να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι $65 για ενήλικες και $30 για τα παιδιά και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό (αναψυκτικά, κρασί και μπύρα).
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε συμμετέχοντας στην εκδήλωση.

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 0421 804 968 ή στο 9381 1761.

 

πηγή:neoskosmos.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea