Newsitamea.gr
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Μεγάλη απάτη με ψεύτικες ιστοσελίδες του ΑΣΕΠ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ιστοσελίδες με λογότυπο και διεύθυνση επιτήδεια κατασκευασμένα, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι προέρχονται από το ΑΣΕΠ, έκαναν τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύονται την μεγάλη ζήτηση που εχει αυτή την περίοδο η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 5Κ (80 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΑΘ), 6Κ ( 93 θέσεις στο ΕΚΑΒ) και 7Κ (1.666 προσλήψεις στα νοσοκομεία).

Εκμεταλλευόμενες, μάλιστα, την αυξημένη ζήτηση για τρεις προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ιδιαίτερα για την 7Κ/2016 που αφορά σε 1.666 προσλήψεις σε νοσοκομεία, υπόσχονται παροχή υπηρεσιών σε σχέση με το ΑΣΕΠ, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Η ύπαρξή τους περιήλθε σε γνώση του ΑΣΕΠ, το οποίο ενημέρωσε σχετικά την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Σε ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ διευκρινίζει ότι η ιστοσελίδα του είναι αποκλειστικά η www.asep.gr και ενημερώνει ότι οι οποιεσδήποτε συμβουλευτικές υπηρεσίες του, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, παρέχονται στους πολίτες δωρεάν.

Να σημειώσουμε εδώ πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους φορείς όπως ο ΟΑΕΔ. Δεν είναι λίγα τα facebook page που εκμεταλλεύονται το όνομα του οργανισμού για να δημοσιεύουν “ειδήσεις” εξ ονόματος του. Σε μία από αυτές αναρτήθηκε χθες οτι ο “Υπουργός Άμυνας κ. Μειμαρακης” ενέκρινε την πρόσληψη 6.500 ΕΠΟΠ. Φυσικά η “είδηση” είναι παλιά αλλα αρκετοί ήταν οι χρήστες του Internet που ρωτούσαν που θα βρουν τη προκήρυξη.

ΠΗΓΗ : dikaiologitika

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι οι νέοι μισθοί και τα επιδόματα – Μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

newsitamea

Βγάλε δίπλωμα και τρέχα να προλάβεις: Μεγάλη ζήτηση για οδηγούς λεωφορείων στη Γερμανία με πολλά λεφτά και σύμβαση αορίστου

Efi Nika

Όποιος την έκανε πήρε καλύτερο μισθό: Ειδικοί απoκάλυψαν την ερώτηση-κλειδί στον εργοδότη σου για να εξασφαλίσεις την αύξηση

Efi Nika