Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη ένα χρόνο μετά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σύμφωνα με πληροφορίες  και οι δύο κοπέλες η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, θα κληθούν να δώσουν νέες καταθέσεις στον εισαγγελέα, μετά την αποκάλυψη της Realnews για το DNA που βρέθηκε στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ και το οποίο ταίριαζε μερικώς με αυτό της Κυριάκου.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η εισαγγελία θα επιχειρήσει να δώσει απάντηση στο ερώτημα που τίθεται εδώ και έναν χρόνο για το αν πραγματικά, στη θέση του οδηγού, βρισκόταν ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Η προκαταρκτική έρευνα, η οποία θα γίνει, θα εξετάσει ξανά ολόκληρο τον φάκελο της δικογραφίας και βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης θα κληθούν το δώσουν νέες καταθέσεις.

 

Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή κάνουν λόγο για δικαίωση που ήρθε ένα χρόνο αργότερα μετά τον αγώνα που έδωσαν μαζί με το δικηγόρο Χαράλαμπο Λυκούδη.

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika