Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με ένα της post στο Facebook έκανε όλο το διαδίκτυο να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Με ένα της post στο Facebook έκανε όλο το διαδίκτυο να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη
Με ένα της post στο Facebook έκανε όλο το διαδίκτυο να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη!!!
Στις 23 Αυγούστου, στις 21:47 το βράδυ (τοπική ώρα), η 20χρονη Rebekah Miles από το Όρεγκον των ΗΠΑ, έκανε μια νέα ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Ήταν μια ανάρτηση με την οποία η ίδια “άνοιγε” την καρδιά της για να μοιραστεί με τους δικούς της ανθρώπους ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. 
Την τελευταία εβδομάδα αυτή η ανάρτηση έγινε viral στο διαδίκτυο,  συγκεντρώνοντας πάνω από 324.000 shares, 398.000 likes και 37.000 σχόλια μέσα σε λίγες μέρες.
Η Rebekah μιλούσε ανοιχτά για την κατάθλιψη. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο τατουάζ στον μηρό της, με το οποίο εκφράζει τα δύο πρόσωπα που η ίδια έχει στην καθημερινότητά της.
Το τατουάζ σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι γράφει “I’ fine” (είμαι καλά). Αυτό είναι που βλέπουν οι άλλοι που το κοιτάνε. Αλλά είναι γραμμένο με τέτοια τεχνική, ώστε αν κάποιος το δει ανάποδα, δηλαδή το πάνω-κάτω, τότε φαίνεται ότι γράφει “Save me” (σώστε με). Αυτό είναι που βλέπει η ίδια καθώς το κοιτάζει.
Με ένα της post στο Facebook έκανε όλο το διαδίκτυο να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη
“Για μένα, αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι βλέπουν ένα άτομο που φαίνεται εντάξει, αλλά, στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου εντάξει (…) Μου θυμίζει ότι οι άνθρωποι που μπορεί να φαίνεται χαρούμενος, μπορεί να είναι σε μάχη με τον εαυτό τους”, έγραψε η 20χρονη στο post της.
“Η ψυχική ασθένεια δεν είναι μια επιλογή και είναι πιθανό ότι θα χτυπήσει τον καθένα κάποια στιγμή στη ζωή του (…) Αφού πρόκειται για ένα τόσο τεράστιο θέμα, γιατί δεν συζητάμε γι’ αυτό; Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτό το τατουάζ. Είναι ένας καλός τρόπος για να το δει κανείς και να ξεκινήσουμε μια κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα”, πρόσθεσε η Rebekah.
iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea