Newsitamea.gr
AMEA news

Μαζεύω καπάκια για τις ανάγκες του συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6789

Μαζεύω καπάκια για τις ανάγκες του συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταμοδίου, Ηρακλείου Κρήτης, συνεχίζει την προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών για τις ανάγκες αγοράς αναπηρικών αμαξιδίων του συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή”. Αν κάποιος έχει διαθέσιμα καπάκια, μπορούμε μετά από σχετικό μήνυμα στο inbox  στην προσωπική σελίδα ή την σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταμοδίου στο facebook να τα παραλάβουμε.

6789

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail  στην διεύθυνση
info@dikaiomastizoi.gr

Τηλ: 2810 821600

 

Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή»

Το σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2005 από γονείς, κηδεμόνες και φίλους ατόμων με αναπηρία με έδρα την πόλη του Ηρακλείου και έχει σαν σκοπό την πραγματοποίηση ενεργειών που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Το σωματείο είναι πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης/Διεύθυνση Πρόνοιας. Διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ), της οργάνωσης «Εθελοντών Κοινωνία» του Υπουργείου Υγείας, καθώς και του Δικτύου Κοινωνικών Φορέων Κρήτης «Ζεύξις». Διαθέτει διαχειριστική επάρκεια τύπου Β & Γ από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Κρήτης. Εκπροσωπείται στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ) και έχει ως εποπτεύουσα αρχή την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea