Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαύροι γονείς έφεραν στον κόσμο λευκό μωρό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

22

Μαύροι γονείς έφεραν στον κόσμο λευκό μωρό.

 

Όταν η  η 35χρονη μητέρα Angela Ihegboro είδε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, τα έχασε.
«Είναι ένα μωρό θαύμα», είπε. «Αλλά και πάλι, τι στην ευχή συνέβη εδώ;».

Αυτό που συνέβη είναι ότι η Nmachi, είναι ένα κατάξανθο, γαλανομάτικο, λευκό μωρό που γεννήθηκε από δύο μετανάστες γονείς από τη Νιγηρία, σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

«Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, τί στο καλό;», είπε ο πατέρας, Ben Ihegboro. «Και οι δύο καθίσαμε μετά τη γέννησή της κοιτάζοντας την», συμπλήρωσε.  «Φυσικά και είναι δική μου. Η γυναίκα μου είναι πιστή σε μένα.

Ακόμα κι αν δεν ήταν δική μου, το μωρό δε θα έμοιαζε έτσι» είπε ο 44χρονος πατέρας.

Οι ειδικοί στη γενετική, δεν πιστεύουν στα θαύματα, αλλά δεν έχουν απλές απαντήσεις για το μυστήριο της Nmachi.  Δίνουν όμως κάποιες θεωρίες:

  • Είναι το αποτέλεσμα μετάλλαξης του γονιδίου. Αν είναι έτσι, τότε η Nmachi θα περάσει το γονίδιο για τα παιδιά της – που, επίσης, πολύ πιθανό, να είναι λευκό.
  • Αν και οι γιατροί είπαν ότι η Nmachi δεν είναι αλμπίνο, ή ότι έχει έλλειψη χρωστικής ουσίας, πρόσθεσαν ότι το παιδί μπορεί να έχει κάποιου είδους μεταλλαγμένης εκδοχής της γενετικής κατάστασης – και ότι το δέρμα της θα μπορούσε να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου.

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika