Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάθημα ΖΩΗΣ:Πάπας χαρίζει sleeping bags στους αστέγους για τις γιορτές

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

46

Μάθημα ΖΩΗΣ:Πάπας χαρίζει sleeping bags στους αστέγους για τις γιορτές

«Αυτό είναι το δώρο του ποντίφικα σε εσένα για τα γενέθλιά του», έλεγαν οι εθελοντές που τα διένειμαν σε αστέγους στη Ρώμη

Μπορεί στα γενέθλια να είθισται να χαρίζονται δώρα στους εορτάζοντες, όμως, ο Πάπας Φραγκίσκος που γιόρτασε τα 78 του χρόνια προ ημερών αποφάσισε να μοιράσει δώρα αντί να τα παραλάβει.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο ποντίφικας έδωσε την εντολή να διανεμηθούν 400 sleeping bags σε αστέγους που ζουν στους δρόμους της Ρώμης.

«Αυτό είναι το δώρο του ποντίφικα για εσένα για τα γενέθλιά του», έλεγαν οι εθελοντές την ώρα που τα διένειμαν στους αστέγους της ιταλικής πρωτεύουσας.

«Σε παρακαλούμε να προσεύχεσαι για τον Πάπα», έλεγαν οι εθελοντές μόλις δώριζαν τα sleeping bags, που όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος είναι πολύ καλής ποιότητας με ενσωματωμένη κουκούλα και το παπικό έμβλημα.

Μάλιστα, ανάμεσα στην ομάδα που μοίραζαν τα δώρα ήταν μία καλόγρια και μέλη της Ελβετικής Φρουράς που κυκλοφορούσαν με ειδικό βαν στις περιοχές γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και στα σημεία τα οποία επιλέγουν οι άστεγοι για καταφύγιο.

 

www.protothema.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika