Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Maria Menounos: Δύο μήνες από το χειρουργείο – Το συγκινητικό της μήνυμα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η αγαπημένη Maria Menounos, πριν δύο μήνες σχεδόν, σόκαρε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε την σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε, όταν της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο. Τελικά όλα πήγαν καλά, αν και οι πιθανότητες να της ξανασυμβεί συνεχίζουν να υπάρχουν. Μάλιστα, το ίδιο πρόβλημα υγείας αλλά σε πιο κρίσιμο στάδιο αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα και η μητέρα της παρουσιάστριας.

Η Maria Menounos είχε μιλήσει στο People για το τι της συνέβη: «Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας»  και συνέχισε:
«Πρόκειται για μηνιγγίωμα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω. Ήμουν σε πλήρη άρνηση και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου σοκαρίστηκαν, αλλά δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να με διαβεβαιώνουν πως όλα θα πάνε καλά».
Από την μέρα του σοβαρού χειρουργείου πέρασαν δύο μήνες και η αγαπημένη παρουσιάστρια, με μία συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram, αναφέρει πως σε αυτό το διάστημα της ανάρρωσης πήρε την απόφαση να βοηθήσει τον κόσμο που βιώνει παρόμοιες καταστάσεις.
“Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρόκειται να κάνω. Το πρώτο πράγμα είναι να βοηθήσω εκείνους που περνάνε παρόμοιες καταστάσεις με μένα”, έγραψε μεταξύ άλλων η Maria Menounos.
 
Δες την φωτογραφία:

 

tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika