Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μαντλίν: “Είναι ακόμα ζωντανή! Το κίνητρο της απαγωγής της… ”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αστυνομικός που συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες για την Μαντλίν Μακκάν μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την υπόθεση. “Οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση”. “Κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της”. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 σε ηλικία 3 ετών στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. 

Έχοντας πλέον αποσυρθεί από το Σώμα, ο Ντέιβ Έντγκαρ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακκάν. Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν στις 3 Μαΐου 2007 στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Τότε ήταν τριών ετών.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Οι γονείς της συγκάλυψαν τον θάνατό της

Ο Έντγκαρ, ο οποίος συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες, υποστηρίζει πως η Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της. Επιπλέον, τόνισε πως οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού τους και πως δεν πρόκειται να σταματήσουν να αναζητούν την κόρη τους.

“Πιστεύω ότι είναι ζωντανή και η υπόθεση θα λυθεί. Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω στις έρευνες ως ιδιωτικός ερευνητής. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το πτώμα της οι έρευνες συνεχίζονται και πάντα υπάρχει ελπίδα”.

Φωτο: Daily Mirror
Φωτο: Daily Mirror

Όσον αφορά στα ευρήματα και τα στοιχεία που “δείχνουν” ότι τα κίνητρα των απαγωγέων της Μαντλίν ήταν σεξουαλικά, ο Έντγκαρ αναφέρει: “Κάποιος ξέρει τι συνέβη και ήρθε η ώρα να μιλήσει”. Ο ίδιος πιστεύει πως ο απαγωγέας έχει ομολογήσει κρυφά το έγκλημα σε κάποιον, φίλο ή συγγενή.

“Αν κάποιος σας το εμπιστεύθηκε, έφτασε η στιγμή να μιλήσετε”, είναι το μήνυμα που στέλνει, στηρίζοντας τους γονείς της Μαντλίν, που -αν σήμερα ζει- θα είναι 13 ετών.

Πηγή: Mirror / Νewsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika