Newsitamea.gr
CELEBRITY

Μάντα Παπαδάκου: «Πέρασα κατάθλιψη και νευρική ανορεξία»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9879

Μάντα Παπαδάκου: «Πέρασα κατάθλιψη και νευρική ανορεξία»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μάντα Παπαδάκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη και νευρική ανορεξία.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί. Εκίνη την περίοδο έκλαιγα συνέχεια εκτός από τις στιγμές που κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά και την θήλαζα. Ευτυχώς στα επόμενα παιδιά δεν μου συνέβη αυτό, άλλωστε όταν έχεις τρία παιδιά δεν προλαβαίνεις ούτε να σκεφτείς πως νιώθεις εσύ», είπε στο περιοδικό Yes και συνέχισε: «Πέρασα νευρική ανορεξία δύο φορές. Η πρώτη μου ήταν στα 16, που ένιωθα πως δεν είχα τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων. Τότε έφτασα 45 κιλά, γιατί είχα σταματήσει να τρώω. Ζαλιζόμουν, δεν είχα ενέργεια και μου ερχόταν συνέχεια να λιποθυμήσω τότε για να το ξεπεράσω, χρειάστηκε να πάω σε διαιτολόγο ο οποίος με έβαλε να ζυγίζω ό,τι έτρωγα. Η δεύτερη φορά ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου και μάθαμε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας. Ευτυχώς ξέφυγα επειδή θυμόμουν τι μου είπε ο διαιτολόγος…»

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το κρύψω από τα παιδιά μου

Efi Nika