Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!

 ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!!!

 

Συγκλονίζει το έγκλημα μιας μητέρας από το βορειοδυτική Κίνα, η οποία πέταξε στην τουαλέτα το νεογέννητο μωρό της. Το μωράκι,  είχε μάλιστα και τον ομφάλιο λώρο!  Τα κλάματα του από τον υπόνομο στην επαρχία Σάανξι, άκουσε ένας περαστικός, κι αμέσως κάλεσε τις αρμόδιες αρχές. Ο μπόμπιρας τελικά κατάφερε να επιζήσει έχοντας μόνο μερικές γρατζουνιές.

ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!Οι πυροσβέστες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το μικρό μπόμπιρα, βουτηγμένο μέσα στα βρώμικα νερά. Το νεογέννητο αγόρι, στο οποίο έδωσαν το παρατσούκλι Xiaoxiao, που σημαίνει «μικροσκοπικός», σώθηκε και τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο.
ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!«Ήταν πραγματικά μια μάχη με το χρόνο. Οποιοσδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πετάξει κάτι στο αποχετευτικό δίκτυο ή να αναποδογυρίσει το μωρό και να πνιγεί στο βρόμικο νερό. Δεν θέλαμε να σπάσουμε το σωλήνα γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βλάψει ή ακόμα και να σκοτώσει το μωρό. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εργαλεία για να τον ανοίξουμε και να το τραβήξουμε έξω» είπε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Λι Ζι.

ΜΑΝΑ για κρέμασμα: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στην τουαλέτα – ΤΡΑΓΙΚΗ φωτογραφία!Η αστυνομία κάνει έρευνες για να εντοπίσει τη μητέρα.

 

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea