Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η μαθήτρια που έπεσε από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 ambulanza-roma-

Μάχη για τη ζωή της δίνει η μαθήτρια που έπεσε από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου στη Ρώμη

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης η 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η κατάστασή της, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη. Όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας η 17χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση εγκεφαλικού αιματώματος και αμέσως μετά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

Το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ιταλικές Αρχές, από τις οποίες ενημερώνεται λεπτομερώς. Η 17χρονη βρισκόταν στη Ρώμη κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής και οι συμμαθητές της επιστρέφουν σε λίγη ώρα αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ οι γονείς της κατευθύονται προς την ιταλική πρωτεύουσα. Στο μεταξύ, η Εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του συμβάντος, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Από το τραυματολογικό κέντρο της Ρώμης διαρρέει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει η 17χρονη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας έπεσε το βράδυ της Τετάρτης από τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, επί της οδού Cristoforo Colombo. Όπως διευκρίνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του Λυκείου, το ατύχημα σημειώθηκε μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

«Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι με τη μαθήτρια και τους γονείς της. Θα διερευνήσουμε στη συνέχεια, υπηρεσιακά, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα, μιλώντας και με τους καθηγητές που ήταν συνοδοί στην εκδρομή», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Χρήστος Σκούπρας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea