Newsitamea.gr
AMEA news

Κρητη: Με διαδικασίες εξπρές… η κούνια ΑΜΕΑ στον Καράβολα!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ξεκίνησε η υλοποίηση της κούνιας ΑΜΕΑ στον Καράβολα, από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου.  Oι υπάλληλοι του δήμου αψηφώντας, την βροχή και τις κακές καιρικές συνθήκες έσκαψαν  με τα εργαλεία τους και τοποθέτησαν την βάση της κούνιας, επιταχύνοντας τις εργασίας υλοποίησης, στο έργο που υπέγραψε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του δήμου Ηρακλείου  κ. Γιάννης Αναστασάκης.

Η υλοποίηση της κούνιας αποτελεί ένα από τα κομμάτια της σύμβασης για το έργο «Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων, Παιδικών Χαρών και Ενετικών Τειχών» του Τμήματος Συντήρησης Κοινόχρηστων Χώρων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, αξίας 9.160 ευρώ.

Με την υλοποίηση της επιτυγχάνετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις δύο μηνών η τοποθέτηση της κούνιας ΑΜΕΑ στον Καράβολα, μια ιδέα σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr  του πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, του προέδρου του συλλόγου Μανώλη Τσουρή και του φίλου του συλλόγου Δήμου Μαράκη.

Όλοι μαζί σε συνεργασία με τον κ. Αναστασάκη και τα κατάλληλα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά, κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα πολύ γρήγορα. Με στόχος όλων  τη χαρά στα πρόσωπα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών αυτών…που ζουν στο Ηράκλειο και όχι μόνο!

Την ερχόμενη Δευτέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η κούνια θα είναι έτοιμη και το δάπεδο θα έχει ντυθεί με τον ειδικό τάπητα.

ekriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou