Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η κρεατοελιά του στοίχισε τη ζωή… και πέθανε από καρκίνο του δέρματος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3432

Η κρεατοελιά του στοίχισε τη ζωή… και πέθανε από καρκίνο του δέρματος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Άντι Πράουτινγκ, ο οποίος πέθανε μόλις μερικούς μήνες αφότου διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος.

Ο 24χρονος, μετά την επιστροφή του από καλοκαιρινές διακοπές στην Τουρκία όπου είχε καεί ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, ανακάλυψε ότι μια μεγάλη, καφέ ελιά που είχε στην πλάτη του, είχε αλλάξει χρώμα και υφή.

 

14106299381

Το καρκίνωμα αφαιρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο, αλλά δυστυχώς μέχρι τον Αύγουστο, ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα και στο συκώτι του, με τους γιατρούς να του δίνουν μόλις μερικούς μήνες ζωής.

Ωστόσο ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω, και τον περασμένο μήνα έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη αγαπημένη του, Σάρα Μπέρκλεϊ. Όμως ήταν πλέον αργά, καθώς οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως ο καρκίνος είχε κάνει επίσης μετάσταση στους πνεύμονες και στον εγκέφαλο, δίνοντας του μόλις 15 μέρες ζωής.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Άντι, αν και έπαθαν σοκ από την τόσο τραγική απώλεια, έχουν να θυμούνται από εκείνον, πως μέχρι και την τελευταία στιγμή χαμογελούσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

kreatoelia

 Η ιστορία του Άντι Πράουτινγκ

Μια κρεατοελιά του στοιχίζει όλη του ζωή, λίγοι μήνες του έχουν απομείνει!

Ακούγεται απίθανο όμως δυστυχώς ο 24χρονος Άντι μετράει πλέον τους λίγους μήνες ζωής που του έχουν απομείνει! Ανακάλυψε την κρεατοελιά στην πλάτη του, όταν γύρισε από τις διακοπές του στην Τουρκία. Την αφαίρεσε χειρουργικά όμως ανακάλυψε ότι πρόκειται για μια σπάνια μορφή καρκίνου, ο οποίος εξαπλώνεται σε όλα τα εσωτερικά όργανα του.

ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την  ιστορία του Άντι Πράουτινγκ : Μια κρεατοελιά του στοιχίζει όλη του ζωή, λίγοι μήνες του έχουν απομείνει!

 

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea