Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κοζάνη: Αγνοείται από το Σάββατο 37χρονη μητέρα τριών παιδιών!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Κοζάνη: Αγνοείται από το Σάββατο 37χρονη μητέρα τριών παιδιών!!!

 

Άκαρπες παραμενουν μεχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, από το Βελβεντό, η οποία έχει εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia η αστυνομία και η Ασφάλεια Κοζάνης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και έχουν στραφεί στο στενό συγγενικό της περιβάλλον, προκειμένου να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου, που έχει αναστατώσει τη μικρή τοπική κοινωνία του Βελβεντού.

Και αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάθε πιθανό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της 37χρονης (μητέρας τριών μικρών παιδιών), αναζητώντας και την παραμικρή λεπττομέρεια για τις τελευταίες της κινήσεις, που, ενδεχομένως, θα δώσουν και απαντήσεις σε πολλά και κρίσιμα, αναπάντητα ερωτήματα.

Να σημειωθεί πως από τις 5 το απόγευμα ο σύζυγος της 37χρονης και συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν να δώσουν και πάλι καταθέσεις, αρχικά στο Α.Τ. Σερβίων και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Στο star.gr, μίλησε η πεθερά της αγνοούμενης Ανθής, η κυρία Αθηνά Τσιουχάρα, αναφέροντας συγκλονισμένη«Δεν έχουμε κανένα νέο από την Ανθή. Ψάχνουμε αλλά δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.»

Νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε κάνει έκκληση για να βρεθεί η γυναίκα και μάνα των τριών παιδιών τους. «Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει» είχε σημειώσει, ελπίζοντας να μην της έχει συμβεί κάτι κακό.

Η 37χρονη, που κατάγεται από τον Πειραιά, από τότε που γέννησε τις δίδυμες κόρες της αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της και σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν πάντα πολύ δυναμική.

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika