Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το κορίτσι που φτερνίζεται 8.000 φορές την ημέρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Αυτή η απελπισμένη μητέρα ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για την εννιάχρονη κόρη της η οποία ξεκίνησε να φτερνίζεται και δεν σταματά με αποτέλεσμα να φτάνει και τις 8.000 φορές την ημέρα.

Οι γιατροί δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αποκλείοντας τις πιο κοινές αιτίες όπως αλλεργία ή κρυολόγημα. Η μόνη στιγμή που η 9χρονη Ira Saxena σταματά να φτερνίζεται είναι όταν κοιμάται αλλά η κρίση ξεκινάει αμέσως μόλις ξυπνάει. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να πάει στο σχολείο ενώ μεταφέρθηκε και σε ιδιωτική κλινική όπου όμως δεν μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα.

1

«Πριν από τρεις εβδομάδες, μόλις ξύπνησε, ξεκίνησε το φτέρνισμα και δεν έχει σταματήσει. Ξεκίνησε αργά και έχει προχωρήσει ώστε έγινε πιο σταθερό και βίαιο. Οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανώς ένα λανθασμένο σήμα που αποστέλλεται από το μυαλό της ή ένα τικ, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος» αναφέρει η μητέρα της.

Προσθέτει επίσης ότι η κόρη της δεν είναι αλλεργική σε τίποτα και ενώ της έχουν δώσει αντισταμινικά και άλλες θεραπείες δεν έχει ανταποκριθεί σε καμία.

1

«Κανείς δεν έχει δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν και όλοι της δίνουν διαφορετικά πράγματα αλλά τίποτα δεν λειτουργεί» τονίζει και κάνει έκκληση σε όποιον πραγματικά μπορεί να βοηθήσει το παιδί της να μην ταλαιπωρείται. Αυτό που την είχε βοηθήσει ήταν μια θεραπεία υπνοθεραπείας αλλά και πάλι μόλις ξύπνησε το πρόβλημα επανήλθε. Αυτή η κατάσταση έχει διαταράξει όλη τη ζωή της κοπέλας καθώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα φυσιολογικό, ούτε καν να πάει στο σχολείο.

1

Η μόνη προσωρινή λύση είναι ο ύπνος αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που μπορεί να τη σώσει από τον καθημερινό της Γολγοθά.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika