Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Κολύμπι υπό την επήρεια αλκοόλ – Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κολύμπι υπό την επήρεια αλκοόλ – Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε

Κολύμπι υπό την επήρεια αλκοόλ – Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε

Το αλκοόλ και το κολύμπι είναι καταστροφικός συνδυασμός και το εμπνευσμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω το αποδεικνύει περίτρανα.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή μια δροσερή μπύρα στην ακρογιαλιά ή πλάι στην πισίνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπαίνετε στο νερό εάν έχετε καταναλώσει αλκοόλ.

Διά του λόγου το ασφαλές, στο πλαίσιο της καμπάνιας Don’t Drink And Dive (Μην πίνεις πριν βουτήξεις), ζητήθηκε από την Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ανδρών της Στοκχόλμης να συμμετάσχει σε ένα διδακτικό πείραμα ώστε ο κόσμος να αντιληφθεί τους κινδύνους που κρύβει το κολύμπι όταν συνδυάζεται με την κατανάλωση αλκοόλ.

Οι τρεις φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές ήπιαν μπύρες και σφηνάκια και μετά προσπάθησαν να εκτελέσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα στο νερό.

Να σημειωθεί πως το βίντεο τραβήχτηκε σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον υπό την επίβλεψη ναυαγοσωστικής ομάδας, επαγγελματία δύτη-διασώστη και ιατρικού προσωπικού. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης.

Αν δεν μπορούν να τα καταφέρουν επαγγελματίες αθλητές με άριστη φυσική κατάσταση, σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί σε εμάς…

 

 

 

 

πηγή: www.onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@