Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κόκα Κόλα vs Κόκα Κόλα με μηδέν ζάχαρη – Το πείραμα!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

newsitamea (11)

Κόκα Κόλα vs Κόκα Κόλα με μηδέν ζάχαρη – Το πείραμα!!

Τι θα συμβεί αν βράσετε αυτά τα δημοφιλή ποτά για 20 λεπτά ή παραπάνω; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα αφού εξατμιστεί το νερό.

Ο κύριος σκοπός του βίντεο είναι να εκπαιδεύσει τους θεατές για το πόση ζάχαρη μπορεί να βρεθεί σε αυτά τα προϊόντα σόδας.

Στο πείραμα, μια κλασική κόκα κόλα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε υψηλή θερμότητα. Βράζοντας το ποτό, το νερό θα πάρει την αρχική του έκδοση.

Μετά από 20 λεπτά ανάδευσης στο αντικολλητικό τηγάνι, η ζάχαρη που βρίσκεται μέσα έχει καραμελώσει το προϊόν, αφήνοντας έναν τόνο ζάχαρης στο τηγάνι. Μετά την τακτική αυτή, η δοκιμή έγινε με κόκα κόλα χωρίς ζάχαρη. Επίσης, έβρασε και αυτή σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και το νερό εξατμίστηκε. Αρκετά περίεργο είναι το γεγονός ότι με την κόκα κόλα χωρίς ζάχαρη το νερό εξατμίστηκε όλο μέσα από το τηγάνι.

Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι της ζάχαρης στην κατσαρόλα, αλλά είναι τόσο αμελητέο σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που πήραμε από την κλασική.

δείτε το βίντεο

[youtube id=”OBzvN9FLx4Q” width=”620″ height=”360″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika