Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κύπρος:Μάθημα ανθρωπιάς! Ξύρισαν το κεφάλι τους για συμπαράσταση στον συμμαθητή τους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dakru_agori_

Κύπρος:Μάθημα ανθρωπιάς! Ξύρισαν το κεφάλι τους για συμπαράσταση στον συμμαθητή τους

Συγκίνησαν και έδειξαν τον δρόμο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης οι μαθητές του Xenion High School στο Παραλίμνι, πραγματοποιώντας μια ανεπανάληπτη πρωτοβουλία για συμπαράσταση στον συμμαθητή τους.

Συγκεκριμένα, όλα τα αγόρια του σχολείου μαζί με ορισμένους καθηγητές τους αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης για τον φίλο και συμμαθητή τους, τον 12χρονο Αντώνη, ο οποίος έχασε τα μαλλιά του λόγω της χημειοθεραπείας στην οποία υποβλήθηκε επειδή πάσχει από καρκίνο.

Σύμφωνα με το newsit.com.cy, η πρωτοβουλία ανήκε στα παιδιά και η διεύθυνση του σχολείου τούς ενθάρρυνε σε αυτήν τους κίνηση, και έτσι μαθητές και όσοι εκπαιδευτικοί το επιθυμούσαν ξύρισαν τα κεφάλια τους στο προαύλιο του σχολείου.

«Πήρα δύναμη από αυτό το γεγονός, το ίδιο και ο αδερφός μου που στην αρχή ντρεπόταν που δεν είχε μαλλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και στο σχολείο», ανέφερε ο αδερφός του μικρού Αντώνη, Γιώργος Αντωνίου.

«Ευχαριστώ όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς που έδωσαν την έγκριση τους, είμαι σίγουρή πως με τόση αγάπη αλλά και συμπαράσταση ο αδερφός μου θα γίνει εντελώς καλά», δήλωσε η αδερφή του, Έλενα Αντωνίου, συγκινημένη.

Μαρία Ζ. / www.madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea