Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το κοινωνικό πείραμα που συγκλονίζει! Η συμπεριφορά των ανθρώπων στα άστεγα παιδιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1a5ef715f7b625321a3ff81a39da3b12_L

Τι και αν πρόκειται για ένα παιδί. Οι άνθρωποι του συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει και τις περισσότερες φορές το διώχνουν… αυτό όμως, μόνο όταν δείχνει άστεγο και βρώμικο.

Αυτό το μικρό κορίτσι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αγνοείται εντελώς όταν δείχνει άστεγο και έχει όλη την αγάπη και την προσοχή των ανθρώπων όταν είναι καλοντυμένο.  Η 6χρονη Άννα, δέχτηκε να συμμετάσχει στο κοινωνικό πείραμα της Unicef, που μόνο στόχο είχε να καταδείξει τις ακραίες διακρίσεις που υφίστανται τα «παιδιά του δρόμου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef, σήμερα, πάνω από 150 εκατομμύρια παιδιά ζουν στο δρόμο, ενώ, όπως προβλέπει η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών, έως το 2030 υπολογίζεται ότι 69 εκατομμύρια παιδιά θα πεθάνουν από αιτίες που ως επί το πλείστον μπορούν να προληφθούν ενώ 167 εκατομμύρια παιδιά θα ζουν στο όριο της φτώχειας.

Το βίντεο συγκλονίζει τη στιγμή που η μικρή, αν και γνωρίζει πως πρόκειται για πείραμα, φεύγει με λυγμούς, όταν ένας άνδρας τη διώχνει με τον πιο σκληρό τρόπο. Το κορίτσι, βάζει τα κλάματα και φεύγει από τον χώρο όπου διεξάγεται αυτό το εγχείρημα.

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika