Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κοινωνική ευαισθησία για την 17χρονη που νοσηλεύεται με ασιτία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Oros_Nosokomeio

Κοινωνική ευαισθησία για την 17χρονη που νοσηλεύεται με ασιτία

Σοκ-17χρονη νοσηλεύτηκε λόγω ασιτίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή “Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στο «Ράδιο Γάμμα», σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας έστω… ένα πιάτο φαί.

Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.

 

Κοινωνική ευαισθησία για την 17χρονη που νοσηλεύεται με ασιτία

Κινητοποίηση φορέων και φυσικών προσώπων από όλη την Ελλάδα προκάλεσε  η αποκάλυψη ότι μια 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται με ασιτία στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πενταμελής οικογένειά της.

Το θέμα ανέδειξε το PatrasTimes.gr και το «Ράδιο Γάμμα». Η δημοσιότητα που πήρε το πρόβλημα κινητοποίησε  τον  Κοινωνικό τομέα του δήμου αλλά και τα συσσίτια της Αγίας Σοφίας, τη «Στέγη» της Αγίας Τριάδας αλλά και πλήθος ατόμων από όλη την χώρα που επικοινώνησαν με το Patrastimes.gr για να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην πενταμελή οικογένεια και να αναλάβουν τη στήριξή της.

 

www.enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika