Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κι όμως η αληθινή Αγάπη υπάρχει: Ήταν παντρεμένοι για 77 χρόνια και πέθαιναν την ίδια μέρα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που πέθανε την ίδια ημέρα, πέρασε τις τελευταίες τους στιγμές μαζί αφού το νοσοκομειακό προσωπικό μετακόμισε τα κρεβάτια τους δίπλα-δίπλα για να κρατήσουν τα χέρια τους μια τελευταία φορά.

Η Joyce, 97 ετών, και ο Frank Dodd, 96 ετών, που είχαν αφιερωθεί ο ένας στον άλλο για 77 χρόνια, ένωσαν τα χέρια τους για τελευταία φορά.

1

Η κόρη τους, Dodd Angela Bonell, 75 ετών, δήλωσε: «Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό. Μας ρώτησαν αν θα θέλαμε να φέρουν μαζί τα κρεβάτια τους. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό αυτό που έκαναν για τους γονείς μου».

Το ζευγάρι, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε στην εφηβεία του. Έκαναν πέντε παιδιά, έχουν 12 εγγόνια, δέκα δισεγγόνα και δύο δισδισέγγονα.
Ο κ. Dodd, ο οποίος είχε καρδιακή ανεπάρκεια, πέρασε πέντε εβδομάδες σε ένα σπίτι φροντίδας πριν πάει στο νοσοκομείο και η αφοσιωμένη γυναίκα του, τον επισκέπτονταν καθημερινά μέχρι να αρρωστήσει.

Το ζευγάρι πέθανε στις 8 Απριλίου, ο κ. Dodd στις 4 το πρωί και η σύζυγός του στις 6, λίγες μέρες μετά την επέτειο του γάμου τους.

2

Η κ. Bonell δήλωσε: «Οι Joyce και Frank απόλαυσαν 77 ευτυχισμένα χρόνια γάμου και εξακολουθούσαν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και ήταν μαζί μέχρι το τέλος. Ο μπαμπάς μου απολάμβανε την κηπουρική και αρνήθηκε να την αφήσει μέχρι η ηλικία του να τον επιβραδύνει. Η μητέρα μου, αγαπούσε το μαγείρεμα και είχε πάντα σπιτικό κέικ για τους επισκέπτες. Τους αγαπούσα πολύ.»

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika