Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Κέρδισε εμπειρίες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

David-Scott-FF-300x300

Κέρδισε εμπειρίες

Πραγματοποιήθηκε το διεθνές τουρνουά της Μαδρίτης στο γκόλμπολ ανδρών με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας η οποία επιστρέφει γεμάτη εμπειρίες.

Μπορεί η ελληνικη αποστολή να επιστρέφει από την Ισπανία με μόλις μία νίκη, ωστόσο όμως δεν ήταν το ζητούμενο να κατακτήσει το τουρνουά. Η Εθνική αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά με στόχο την προετοιμασία αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις αρχές Φεβρουαρίου.
Η ελληνική ομάδα, έδωσε τέσσερις αγώνες σε ένα τουρνουά που συμμετείχαν η Γερμανία, η Βρετανία και η Ισπανίας με δυο ομάδες. Την πρώτη μέρα του τουρνουά η Εθνική αντιμετώπισε την ομάδα της Ισπανίας Α και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-9. Στο δεύτερο αγώνα απέναντι στη Βρετανία προσπάθησε αλλά έχασε 7-4. Στο τρίτο παιχνίδι, αυτή τη φορά εναντίον της Ισπανίας Β το σκορ ήταν 12-2 υπέρ μας. Στην τελευταία αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Γερμανία η Εθνική ηττήθηκε και πάλι με σκορ 12-2.
Το συγκρότημα του Αντώνη Ανάστου προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί στα ίσια χώρες που το άθλημα του γκόλμπολ είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο. Ισπανία Α και Γερμανία τερμάτισαν αήττητες με τον μεταξύ τους αγώνα να λήγει ισόπαλος 3-3 και την Γερμανία να κατακτά την πρώτη θέση με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η Βρετάνια κατέλαβε την τρίτη θέση με δύο νίκες απέναντι στην Ισπανία Β και την χώρα μας. Τέταρτη θέση για την χώρα μας καθώς με μια νίκη απέναντι στην Ισπανία Β  οδήγησε την δεύτερη ομάδα της Ισπανίας στην τελευταία θέση χωρίς νίκη.

Η σύνθεση της Εθνικής
Αντώνης Καραμήτσος (Κεραυνός)
Γρηγόρης Τάτσης (Κεραυνός)
Μιχάλης Αλεξίου (Όμηρος)
Γιάννης Σκουρμπούτης (Κεραυνός)
Ελευθέριος Ζυγούρας (Πυρσός)
Θανάσης Χατζηπάντου (Πυρσός)
Προπονητής της Εθνικής είναι ο Αντώνης Ανάστου, βοηθός του ο Χριστόφορος Σιζόπουλος και ο γιατρός Παναγιώτης Χατζησταυρίδης.

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea