Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Και οι δύο Γονείς έχουν φυσιολογικό Ύψος. Όταν Γεννήθηκε η Κόρη τους όμως, έπαθαν ΣΟΚ με ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Και οι δύο Γονείς έχουν φυσιολογικό Ύψος. Όταν Γεννήθηκε η Κόρη τους όμως, έπαθαν ΣΟΚ με ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν.

H 23χρονη Jaime Jenkins και ο σύντροφός της Jakob Lang από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας ανυπομονούσαν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, αλλά στις 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης ο υπέρηχος έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Στις εβδομάδες που πέρασαν, ενώ σχεδίαζαν το μέλλον τους με το παιδί τους, ήξεραν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ήξεραν τι.

3

Μόλις μερικές εβδομάδες πριν τη γέννα, οι γιατροί έπρεπε να αντιμετωπίσουν την σκληρή αλήθεια: η κόρη τους δεν είχε αναπτύξει πνευμόνια και τους συμβούλεψαν να σταματήσουν την εγκυμοσύνη.

“Την ένιωθα να κλωτσάει και της είχαμε βγάλει και όνομα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην της δώσουμε μία ευκαιρία στη ζωή.”

4

Όταν η Helena ήρθε στον κόσμο, οι νέοι γονείς δεν ήταν έτοιμοι να της πουν αντίο. Οι γιατροί όμως δεν τους έδιναν ελπίδες. Αλλά παρά τις προσδοκίες, γινόταν συνεχώς δυνατότερη. Μετά από 5 εβδομάδες, οι γονείς έμαθαν τελικά την διάγνωση: έπασχε από μία πολύ σπάνια μορφή νανισμού.

5

Μετά από αρκετές επεμβάσεις και πολύ χρόνο στο νοσοκομείο, κατάφερε να ξεφύγει από το θάνατο 3 φορές. Στο διάστημα αυτό, οι γονείς της έμαθαν πώς να την φροντίζουν, αφού η κατάστασή της απαιτούσε πολύ χρόνο, φροντίδα και γνώση.

6

Στο μεταξύ, οι γονείς της έχουν και οι 2 αυτό το σπάνιο γονίδιο νανισμού – παρόλο που έχουν κανονικό ύψος. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα αυξήσουν και άλλο την οικογένειά τους αφού υπάρχει 1/3 πιθανότητες να βγάλουν και άλλο παιδί με αυτήν την διαταραχή.

7

Συχνά την ντύνουν σαν νεράιδα ή πριγκίπισσα για να της φτιάξουν τη διάθεση και να δώσουν λίγο φως στη ζωή της για να αντισταθμίσουν τις εξετάσεις που πρέπει να περάσει. Πρόσφατα γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια.

8

Οι γονείς της μοιράζονται την ιστορία της και τις δυσκολίες που πρέπει να περάσει στην σελίδα της στο Facebook.

“Μας έχει ήδη καταπλήξει πολλές φορές και είναι ένα πραγματικό θαύμα που ήρθε στις ζωές μας. Ελπίζουμε αυτή η ιστορία να βοηθήσει και άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν μία παρόμοια κατάσταση.”

9

Η Helena πρέπει να πηγαίνει στον γιατρό για εξετάσεις 2 φορές την εβδομάδα, αλλά οι γονείς της προσπαθούν να της κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και άνετη. Ελπίζουμε να συνεχίζουν να γιορτάζουν και άλλα κατορθώματα και ποιος ξέρει με το χαμόγελο που έχει, μπορεί κάποια μέρα να γίνει ένα διάσημο μοντέλο!

 

 

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika