Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ! Βάλτε ΑΥΤΟ το Θαυματουργό Φυτό σε κάθε γωνία του Σπιτιού σας και ΔΕΝ θα τις ξαναδείτε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μπορεί να τις συναντήσετε οπουδήποτε στον κόσμο, αφού η ικανότητα τους να προσαρμόζονται είναι απίστευτη. Είναι από τις πιο ανθεκτικές μορφές ζωής, αφού αντέχουν την υψηλή ακτινοβολία και μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για πάνω από έναν μήνα. Αυτά τα έντομα είναι παμφάγα, τρώνε και φυτά αλλά και ζώα.

Γι’αυτούς τους λόγους, μπορεί να συναντήσουμε κατσαρίδες παντού να τρώνε ό,τι βρουν. Οι κατσαρίδες αφήνουν χημικά ίχνη με τα περιττώματα τους. Με αυτό τον τρόπο, οι άλλες μπορούν εύκολα να βρουν φαγητό ή νερό. Αυτή είναι μία από τις βασικές μεθόδους επικοινωνίας ανάμεσα τους και είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μολύνουν γρήγορα μια περιοχή.

Πραγματικά εντυπωσιακό… Ωστόσο, θα σας βοηθήσουμε να ξεφορτωθείτε αυτά τα απαίσια έντομα επιτέλους! Το παρακάτω κόλπο είναι πολύ αποτελεσματικό και σας το συστήνουμε για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες, ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια και θέλετε να αποφύγετε τα επικίνδυνα προϊόντα του εμπορίου.

Τα φύλλα δάφνης είναι το καλύτερο φυσικό απωθητικό για κατσαρίδες. Αυτό το βότανο δεν μπορεί να τις εξαλείψει, ωστόσο τις διώχνει γρήγορα, γιατί δεν αντέχουν την μυρωδιά του. Βάλτε κλαδιά δάφνης σε κάθε γωνία του σπιτιού. Βάλτε 10 κλαδιά στον κήπο ή την κουζίνα και δεν θα ξαναδείτε κατσαρίδες. Είναι τέλεια για τα σημεία που αποθηκεύετε τρόφιμα, αφού είναι ασφαλή και δεν είναι τοξικά.

Αν έχετε κατοικίδιο στον κήπο σας, σας προτείνουμε να βάλετε κι εκεί κλαδιά δάφνης και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για επικίνδυνα χημικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα. Ο καλύτερος τρόπος να τα χρησιμοποιήσετε είναι να τα λιώσετε σε σκόνη. Η μυρωδιά τους θα είναι έτσι πιο έντονη.

 

 

healthy-holistic-living.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea