Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι Κάτοικοι δεν ήθελαν τον άστεγο στη Γειτονία τους και Κάλεσαν την Αστυνομία. Μόλις έφτασε ο Αστυνομικός; Έδειξε το Μεγαλείο του!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Οι Κάτοικοι δεν ήθελαν τον άστεγο στη Γειτονία τους και Κάλεσαν την Αστυνομία. Μόλις έφτασε ο Αστυνομικός; Έδειξε το Μεγαλείο του.

Ένας άστεγος που ήταν μαζεμένος σε μια γωνιά στο Phoenix της Αριζόνα ενοχλούσε τους πολίτες που έρχονταν στο βενζινάδικο.

Αν και δεν πείραζε κανέναν, στους κατοίκους δεν άρεσε η υπενθύμιση ότι υπάρχουν και άνθρωποι που περνάνε δύσκολες ώρες στην πολιτεία τους.

Έτσι, κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασε ο αστυνομικός, ένιωσε παράξενα οικεία με τον άστεγο. Αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα. Όταν ο αστυνομικός κατάλαβε τι συνέβαινε, έπεσε στα γόνατα μπροστά στον άστεγο και σήκωσε τα χέρια του προς το μέρος του μπροστά σε όλους τους περαστικούς…

Ένας άντρας, ο Raymond Celaya, βρισκόταν στην περιοχή την Παρασκευή όταν συνέβη αυτό το παράξενο περιστατικό. Αντί να προσφέρει μια χείρα βοηθείας, έβγαλε την κάμερα του και κατέγραψε την παράξενη αντίδραση του αστυνομικού. Τράβηξε σε βίντεο ό,τι είδε.

Όταν ο αστυνομικός Mark Valenzuela κλήθηκε στην σκηνή, πλησίασε τον άντρα που ενοχλούσε τους υπόλοιπους πολίτες. Σχεδίαζε να του κάνει ανάκριση και να δει τι σκοπούς είχε.

Αλλά τότε ο αστυνομικός κοίταξε τα πόδια του άστεγου και έπαθε πλάκα. Ο άντρας δεν φορούσε παπούτσια, παρά το κρύο.
Παρ’όλο που οι χειμώνας στο Phoenix είναι σχετικά ήπιος, εκείνη τη μέρα του Ιανουαρίου είχε κρύο και έτσι ο άντρας είχε παγώσει και κινδύνευε να αρρωστήσει.

Ο άστεγος είχε περπατήσει στην πόλη χωρίς παπούτσια για μέρες και δεν μπορούσε να κάνει άλλο βήμα. Χωρίς παπούτσια, τα πόδια του είχαν σκιστεί και πονούσε. Αλλά δεν ήταν αυτό που φάνηκε οικεία στον Valenzuela. Κοίταξε τα πόδια του και είδε κάτι άλλο.

Ο Valenzuela φορούσε το ίδιο νούμερο με τον άστεγο. Το σκέφτηκε. Είχε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα του έκαναν. Ο Valenzuela δούλευε κι έτσι είχε χρήματα για ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια. Ήξερε ότι θα χρησίμευαν περισσότερο στον άστεγο. Έτσι τα πήρε και τα φόρεσε στον άντρα!

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Ο αστυνομικός ζήτησε από τον άστεγο να καθίσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Του ζήτησε να βολευτεί, μετά γονάτισε μπροστά του και του φόρεσε ένα ζευγάρι κάλτσες και τα παπούτσια. Ο αστυνομικός Valenzuela είπε στον άστεγο ότι αυτό το δώρο δεν προερχόταν από τον ίδιο, αλλά από τον Θεό.

“Ήταν πολύ ευγνώμων. Έβλεπα τα χρήματα στην τσέπη του. Είχε μερικά χαρτονομίσματα και λίγα ψιλά”, εξήγησε ο ευγενικός αστυνομικός. “Ήθελε να με πληρώσει για τα παπούτσια και απλά του είπα ότι ήταν δώρο από τον Θεό.” Η αφοσίωση αυτού του αστυνομικού στην κοινότητα του είναι πραγματικό δώρο από τον Θεό.

 

 

Οι σκέψεις σας;

awm.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika