Newsitamea.gr
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Κάρτα σίτισης :Έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

279dec31fa2302d2a5eecd37d7160659_L1

Κάρτα σίτισης :Έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση

Ξεκίνησε η πίστωση στην κάρτα αλληλεγγύης (κάρτα σίτισης) για τον μήνα Νοέμβριο. Ήδη στους περισσότερους λογαριασμούς έχουν κατατεθεί τα χρήματα απο τις 6 το απόγευμα σήμερα 23/11.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κ. Φωτίου η πέμπτη δόση για την κάρτα σίτισης πιστώθηκε στους δικαιούχους χωρίς καθυστερήσεις και την προκαθορισμένη ημερομηνία. Να υπενθυμίσουμε οτι η προηγούμενη πίστωση στην κάρτα αλληλεγγύης είχε αργήσει αρκετά.

Οι κάρτες ενεργοποιούνται για πέμπτη φορά. Το συνολικό ποσό που θα κατατεθεί θα ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημα τους.

Για το επίδομα ενοικίου ορισμένοι δικαιούχοι πληρώθηκαν το δικαιούμενο ποσό την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει ανακοίνωση για το ύψος της καταβολής και τον αριθμό των δικαιούχων.

 

ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι οι νέοι μισθοί και τα επιδόματα – Μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

newsitamea

Βγάλε δίπλωμα και τρέχα να προλάβεις: Μεγάλη ζήτηση για οδηγούς λεωφορείων στη Γερμανία με πολλά λεφτά και σύμβαση αορίστου

Efi Nika

Όποιος την έκανε πήρε καλύτερο μισθό: Ειδικοί απoκάλυψαν την ερώτηση-κλειδί στον εργοδότη σου για να εξασφαλίσεις την αύξηση

Efi Nika