Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καρδίτσα: Οι γλυκιές αστυνομικίνες που έγιναν θέμα συζήτησης στο facebook – Δείτε τι έκαναν (Φωτό)!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

astynomikines

Οι αστυνομικίνες από την Καρδίτσα δέχονται βροχή μηνυμάτων από χρήστες του facebook και όχι μόνο…

Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) δώρισε στο Σωματείο Donate Hair (=Δωρίζω Μαλλιά) Greece, δώδεκα κοτσίδες από τα μαλλιά που έκοψαν αστυνομικίνες, μέλη των οικογενειών τους και φίλες της αστυνομίας από την Καρδίτσα. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας, “Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαμε πληροφορηθεί πριν από αρκετούς μήνες για την ύπαρξη ενός σωματείου με την ονομασία Donate Hair, το οποίο δωρίζει περούκες σε παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία. Από την ιστοσελίδα τους ενημερωθήκαμε γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να γίνουμε μέρος της αλυσίδας. Οι εθελόντριες ανταποκρίθηκαν άμεσα και από το καλοκαίρι ξεκίνησαν να μακραίνουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κόψουν και να δωρίσουν τις κοτσίδες τους”.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι φυσικά, με συγκεκριμένο μήκος, τα οποία θα σταλούν στην εταιρεία που θα τα μετατρέψει σε περούκες. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα για βαμμένα μαλλιά σε συγκεκριμένο κομμωτήριο, που συνεργάζεται με εταιρεία στο Λονδίνο, όπου τα μαλλιά υφίστανται μια ειδική επεξεργασία προτού γίνουν περούκες.

Επίσης δεκτές είναι και οι φυλαγμένες από χρόνια κοτσίδες. Όλες οι προϋποθέσεις για τη δωρεά μαλλιών, καθώς και τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια αναγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του www.donatehair.gr, τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στην Αθήνα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πηγή: thessalianews.gr , newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τύχη βουνό: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ κι όταν το πήγε για φτιάξιμο έπαθε σοκ με την αξία του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika