Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κάρα Ντελεβίν: H Κέιτ Μος με έσωσε από την ψωρίαση (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kar

Κάρα Ντελεβίν: H Κέιτ Μος με έσωσε από την ψωρίαση

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Κάρα Ντελεβίν μιλώντας στην εκδήλωση «Γυναίκες του Κόσμου».

Στο ετήσιο συνέδριο για την αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη των γυναικών το 23χρονο μοντέλο μίλησε για τις τάσεις αυτοκτονίας, την ψριάση αλλά και την στενή φιλία της με την Κέιτ Μος.

«Ποτέ μου δεν μπορούσα να πω όχι σε κανέναν. Λίγο καιρό μετά αρρώστησα και απέκτησα ψωρίαση. Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου, αλλά το πρακτορείο μου, το μόνο που έκανε ήταν  να με σπρώξει σε ένα ιατρείο, όπου μου έδωσαν να πάρω κορτιζόνη. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελα ήταν κάποιος να με σταματήσει. Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Ποτέ μου δεν ένιωθα πως είμαι αρκετά καλή και πως μου άξιζε η επιτυχία. Ένιωθα πως απλά ζω το όνειρο κάποιου άλλου. Η Κέιτ Μος ήταν αυτή που με έσωσε. Μπήκε στη ζωή μου και με σήκωσε από το πάτωμα που ήμουν πεσμένη, σε μια από τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής μου» εξομολογήθηκε η 23χρονη καλλονή.

«Εκείνη την περίοδο αρχισα να γράφω και να κάνω yoga. Αρχικά την έκανα επιφανειακά γιατί ήθελα ελαστικότητα στο σώμα μου, αλλά όταν πραγματικά άρχισα να καταλαβαίνω τον δάσκαλο μου, τότε κάτι μέσα μου έσπασε. Ξέσπασα σε κλάματα. Τον κοίταξα νομίζοντας πως είναι ένα τέρας, ένας κακός άνθρωπος που με έκανε να κλάψω. Αλλά εκείνος απλά γελούσε. Βλέπετε δεν έφταιγε εκείνος, αλλά εγώ. Σήμερα ακόμα κάνουμε μαζί yoga και έχω εξελιχθεί ως άνθρωπος» πρόσθεσε η 23χρονη καλλονή.

«Στα 15 μου πίεσα τον εαυτό μου τόσο πολύ, που έπαθα ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Ήμουν από τους ανθρώπους που κάνουν ο,τι μπορούν για να τα βγάλουν πέρα, αλλά επειδή είχα πολλές μαθησιακές δυσκολίες, ήταν δύσκολο για μένα. Έτσι τρελάθηκα και απέκτησα αυτοκτονικές τάσεις. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είδα έναν ψυχολόγο και μετά μου έδωσε αντικαταθλιπτικά. Μετά από τα παραπάνω, παράτησα το σχολείο και άρχισα το μόντελινγκ προς μεγάλη απογοήτευση των γονιών μου. Έπειτα έκανα την διαφήμιση της Burberry και όλα άλλαξαν» κατέληξε η Κάρα Ντελεβίν.

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika