Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Κάντε θαύματα στο δέρμα σας με μόνο 2 συστατικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Κάντε θαύματα στο δέρμα σας με μόνο 2 συστατικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας.

Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι πολύ προβληματικό και οι άνθρωποι που έχουν λιπαρό δέρμα γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το διαχειριστούν. Συνήθως το λιπαρό δέρμα οδηγεί σε μεγάλους και εμφανείς πόρους που μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να καθαριστούν.

Τα μέσα που αναφέρονται παρακάτω, είναι πολύ αποτελεσματικά και είναι φτιαγμένα με μόνο 2-3 συστατικά.

Νερό και μαγειρική σόδα

Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας σόδα και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα φλιτζάνι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά να στεγνώσει. Μετά θα αισθανθείτε το πρόσωπό σας να σφίγγει, ξεπλύνετε τότε με δροσερό νερό.

Αγγούρι, λεμόνι και Ροδόνερο

Πάρτε ένα αγγούρι, καθαρίστε το και πολτοποιείστε το. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα καθαρό, βαμβακερό πανί. Διπλώστε το και καλύψτε το πρόσωπό σας με αυτό. Αφήστε το για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Αυτή είναι η πιο εύκολη μάσκα προσώπου που θα κάνετε ποτέ στο σπίτι. Απλά χρειάζεται δύο ασπράδια αυγών και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε τα υλικά και εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτή η μάσκα είναι εξαιρετική για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και θα συσφίξει το δέρμα σας.

Ντομάτα και χυμό λάιμ:

Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας χυμό ντομάτας με 2-4 σταγόνες χυμό λαιμ και εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας με ένα κομμάτι βαμβάκι. Αφήστε το στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Το οξύ από το λαιμ θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε την υπερβολική λιπαρότητα, ενώ ο χυμός ντομάτας θα σφίξει το δέρμα και θα κλείσει τους πόρους.

Αμύγδαλο και χυμό λάιμ

Προσθέστε μερικές αμύγδαλα σε ένα μικρό δοχείο με νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν σε κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Το επόμενο πρωί, πολτοποιήστε τα αμύγδαλα και κάνετε μια πάστα. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λάιμ στην πάστα. Απλώστε στο πρόσωπο σας και αφήστε το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είμαστε πλέον έρμαιο των συναισθημάτων μας

Efi Nika

Καρκίνος στομάχου: ”Αθόρυβη” αλλά επικίνδυνη νόσος – 7 κύρια συμπτώματα

Γιώργος Newsitamea

Κόψτε το κάπνισμα και το… τζάκι: 12 συμβουλές για να διατηρήσετε τους πνεύμονές σας υγιείς μια ζωή

Efi Nika