Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Κανείς δεν Προσλάμβανε αυτή τη Κοπέλα στη Δουλειά του επειδή έχει Σύνδρομο Down. Σήμερα όμως παίρνει τη δική της Εκδίκηση!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kopela-echi-sindromo-down

Όταν η Collette δεν έβρισκε δουλειά, η νεαρή αρτοποιός-ζαχαροπλάστρια αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση. Τώρα σχεδιάζει να μεγαλώσει την επιχείρησή της και να προσφέρει εργασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες. 

«Η Collette σχεδίασε μόνη της το logo και έκανε αίτηση μόνη της για ιδρυτικά πράξη εταιρείας. Είναι έτοιμη να προωθήσει και να πουλήσει τα μπισκότα της.»

Γνωρίστε την Collette Divitto. Η Collette είναι μια 26χρονη απόφοιτος του πανεπιστημίου Clemson University από τη Βοστώνη.

1

Η Collette έχει αντιμετωπίσει μεγάλη περιθωριοποίηση και διακρίσεις εις βάρος της. Η Collette γεννήθηκε με σύνδρομο Down και σε όλη τη ζωή στιγματίστηκε από την άσχημη συμπεριφορά των άλλων.

«Προσπαθούσε να βρει δουλειά, αλλά ήταν μια μόνιμη απογοήτευση. Οι πιθανοί εργοδότες της έλεγαν ότι τους αρέσουν τα προσόντα της, αλλά δεν ήταν κατάλληλη για τη δουλειά. Εκείνη ποτέ δεν αποδέχτηκε ότι ικανή για λιγότερα,» δηλώνει η μητέρα της Rosemary Alfredo, said.

2

«Μου αναστατώνει πολύ το γεγονός ότι δε βρίσκω δουλειά,» δήλωσε η Collette στις ειδήσεις του καναλιού WBZ. «Είναι πολύ δύσκολο να βρει δουλειά ένα άτομο σαν και έμενα.»

3

Η Collette πάντα ήταν καλή μαγείρισσα και με τα χρόνια τελειοποίησε τις συνταγές της, και πιο συγκεκριμένα μπισκότα με σοκολάτα και κανέλα. Η μητέρα της Collette την ενθάρρυνε για πολλά χρόνια λέγοντάς της: «Είναι πολύ καλά μπισκότα, μπορείς να τα πουλήσεις.»

4

Και αυτό ακριβώς κάνει τώρα. Ψήνει κάθε φουρνιά από το σπίτι της στη Βοστόνη.

5

Και ξεκίνησε την επιχείρησή της με το όνομα Collettey’s Cookies.

«Μπήκε στο ρόλο και θέλει να εμπνεύσει και άλλους. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, » δηλώνει η μητέρα της. «Όταν όλες οι πόρτες ήταν κλειστές για εκείνη, η Collette βρήκε τον τρόπο να τις παρακάμψει και ακολουθήσει ένα καλύτερο δρόμο.»

6

Η Collette έχει ένα μεγάλο όνειρο να βοηθήσει άτομα σαν την ίδια να βρουν εργασία.

7

Το όνειρό της σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Ο πρώτος μεγάλος πελάτης της Collette είναι το σούπερ μάρκετ Golden Goose που πουλάει τα μπισκότα της στα ράφια του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης Stephen DeAngelis δήλωσε για εκείνη:

«Με τη Collette τα πάμε θαυμάσια. Πρώτα απ” όλα πρέπει να διώχνουμε τους υπαλλήλους, γιατί τρώνε όλα τα μπισκότα! Έχει ιστοσελίδα, επαγγελματικές κάρτες και κάνει παραγγελίες από το διαδίκτυο.»

ΠΗΓΗ: Diply , fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν το μωρό μου διαγνώστηκε με παιδικό αλτσχάιμερ

Efi Nika

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika