Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κακοκαιρία θα σαρώσει και την ΑΤΤΙΚΗ την Τετάρτη- ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επικίνδυνων φαινομένων

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kakokeria-atiki

Κακοκαιρία θα σαρώσει και την ΑΤΤΙΚΗ την Τετάρτη- ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επικίνδυνων φαινομένων

H πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα Τρίτη από τα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κι εκτός του ότι έρχεται ένα τριήμερο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει και την Αττική. 

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι θα ενταθούν, ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων θα υπάρχει από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ισχυρές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες, περιλαμβάνεται και η Αττική. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα ενισχυθούν αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 μποφόρ.

Την Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές.

Τα φαινόμενα από το απόγευμα, θα ενταθούν στη δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika