Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτική πρόγνωση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Χαλάει από σήμερα Δευτέρα (03.04.2017) ο καιρός! Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Βροχές και καταιγίδες θα υπάρξουν και αύριο Τρίτη αλλά και την Τετάρτη.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 11 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βόρειες Κυκλάδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός αύριο Τρίτη 04-04-2017: νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika