Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήθελε να δει τον Σκύλο της για μία τελευταία Φορά πριν Πεθάνει. Η στιγμή της Επανένωσης θα σας κάνει να Δακρύσετε!!!-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

7

Για πολλούς, τα κατοικίδια είναι σαν παιδιά τους. Τα ταΐζουν, τα φροντίζουν και τα αγαπάνε όπως θα έκανε και ένας γονιός για το παιδί του. Επειδή η σχέση που έχουμε με τα κατοικίδια μας, ειδικά με τους σκύλους μας, είναι τόσο σημαντική, αυτά είναι τα πλάσματα που πολλοί θέλουν να αποχαιρετήσουν πριν φύγουν από τη ζωή.

Μία πολύ βαριά άρρωστη μητέρα ήθελε πολύ να δει τον σκύλο της για μία τελευταία φορά και το βίντεο είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Αλλά αποτυπώνει τέλεια το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ανιδιοτελής αγάπη.

Η Rebane Chili είχε διαγνωστεί με καρκίνο, αλλά μετά από αρκετές θεραπείες, αποφάσισε πως ήταν καιρός να σταματήσει να τον πολεμάει. Είχε πολύ καιρό να δει τον σκύλο της, Ritchie, όσο ήταν στο νοσοκομείο και έτσι η τελευταία της επιθυμία ήταν να τον δει για μία τελευταία φορά.

Ο γιος της, James, πήγε τον σκύλο στο νοσοκομείο, αφού πήρε ειδική άδεια από τους γιατρούς. Η μητέρα χάρηκε τόσο πολύ από την επανένωση, που άλλαξε ρούχα και έβαλε ακόμα και κραγιόν. Όταν της έβαλαν το κουτάβι πάνω στο κρεβάτι, όλοι όσοι ήταν εκεί παρατήρησαν μία ξαφνική αλλαγή.

Η διάθεσή της άλλαξε προς το καλύτερο και ενεργοποιήθηκε, σύμφωνα με τους ψυχολόγους που ήταν μπροστά. στο περιστατικό.

Αυτό αποδεικνύει πως η αγάπη ενός σκύλου για τον ιδιοκτήτη του, παρόλο που μπορεί να μην γιατρέψει τον καρκίνο, σίγουρα έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika