Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Η ιστορία πίσω από το λογότυπο των Special Olympics του 2015 στο Λος Άντζελες!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 LA2015_Primary_Lockups_4_color-02_highres

Η ιστορία πίσω από το λογότυπο των Special Olympics του 2015 στο Λος Άντζελες!-ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια πόλη γεμάτη με κινηματογραφικούς αστέρες, θα φιλοξενηθούν τα Special Olympics το 2015! Το Λος Άντζελες με το φημισμένο Χόλυγουντ και τους δεκάδες αστέρες του πλανήτη να κατοικούν εκεί, θα δώσει μια άλλη πνοή στην διοργάνωση.

Ήδη έχουν γίνει προτάσεις σε μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου και του αθλητικού χώρου, ώστε να δώσουν το παρόν με τη συμμέτοχη τους. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για την μεγαλύτερη προβολή όλων των εποχών για τους Αγώνες του 2015. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο Μουντιάλ κέρδισε τις εντυπώσεις η Τζένιφερ Λόπεζ, φανταστείτε τι θα συμβεί σε αυτούς τους αγώνες.

Μια πλειάδα από αστέρες του Χόλυγουντ, κάθε κατηγορίας, επιστρατεύονται ήδη για τη διοργάνωση. Ο σκοπός ιερός, το μήνυμα ξεκάθαρο: να αφυπνίσουν όλο τον πλανήτη για την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία. Να γνωστοποιήσουν παντού την αξία των Αμεα και να γιορτάσουν την αναγνώριση των διακρίσεων. Να επιτρέψουν σε όλους, να γιορτάσουν τις ικανότητες του καθενός, χωρίς διακρίσεις!

Το Λος Άντζελες είναι από τις πόλεις που καθημερινά ελκύει χιλιάδες τουρίστες και τα βλέμματα των κάτοικων αυτού του πλανήτη. Ίσως δεν θα υπάρξει καλύτερη επιλογή πόλης για αρκετά χρόνια, που να μπορεί με τόση ευκολία να στείλει ένα μήνυμα: τα άτομα με αναπηρία είναι εδώ, μπορούν και τα καταφέρνουν καθημερινά! Η επιτυχία θα είναι η αναγνώριση και το έπαθλο η στήριξη όλων μας!

[youtube id=”3EZhHbjLBkI” width=”620″ height=”360″]

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea