Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ισόβια στον “γιατρό” με τη Φεράρι που… χωρίς πτυχίο ήταν 13 χρόνια διευθυντής στη Σκύρο! – “Είμαι γιατρός” έλεγε στην Πρόεδρο!!!-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

“Είμαι γιατρός” συνέχιζε να λέει στην Πρόεδρο του δικαστηρίου που σήμερα τον καταδίκασε σε ισόβια
– Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό
– Πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ πήρε από το ελληνικό δημόσιο ως διευθυντής στο νοσοκομείο
– Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο φωτογράφος συγκατηγορούμενός του που έκανε… τον ακτινολόγο – Ο φωτογράφος ζει ελεύθερος στο εξωτερικό.

Ο “γιατρός” που τελικά καταδικάστηκε γιατί… δεν είναι γιατρός, έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο “γιατρός με τη Φεράρι” αφού τα ακριβά γούστα του και ο λαμπερός τρόπος που ζούσε, προκαλούσαν ποικίλα σχόλια. Και πώς θα μπορούσε να μην προκαλεί ο “γιατρός”, όταν είχε ακόμη και ιδιωτικό αεροπλάνο!

Η λάμψη χάθηκε απότομα στη ζωή του, όταν έγινε γνωστό ότι ο άνθρωπος που επί 13 χρόνια ήταν όχι απλώς γιατρός αλλά… διευθυντής σε νοσοκομείο, στη Σκύρο, είχε πλαστό πτυχίο. Συγκεκριμένα, οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο της Ρώμης ”La Sapienza”, τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, ήταν πλαστοί.

Σήμερα, ο “γιατρός με τη Φεράρι” καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας.

“Πρόεδρε είμαι γιατρός”!

Σύμφωνα μάλιστα, με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o ίδιος απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου είπε: “Είμαι γιατρός”! Εκείνη, του απάντησε ότι πρέπει να αγαπάει πολύ την ιατρική για να τα κάνει όλα αυτά…

Ο “γιατρός με τη Φεράρι” υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Είπε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα.

Το διακστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, βασίστηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, πήρε 667.000 ευρώ! Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καταδικάστικες για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Δις ισόβια στον φωτογράφο που έκανε τον… ακτινολόγο

Στον συγκατηγορούμενό του, που ήταν ακτινολόγος στο νησί ενώ στην πραγματικότητα ήταν… φωτογράφος, επιβλήθηκε ισόβια για κάθε κατηγορία. Δηλαδή δις ισόβια γιατί είχε δύο κατηγορίες. Βέβαια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του, ανενόχλητος…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στο δικαστήριο πήγαν και κάτοικοι της Σκύρου, που παρά τα όσα έγιναν, λένε ότι… τους λείπει ο γιατρός τους.

Η απάτη του “γιατρού με τη Φεράρι” ξεκινά ουσιαστικά από το 1993, όταν εκείνος απέκτησε από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Πριν το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, είχε κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν ως διευθυντής Γενικής Ιατρικής, η παρουσία του μόνο διακριτική δεν ήταν, αφού όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, κυκλοφορούσε με Ferrari και διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.

Η περίεργη αυτή υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία πολίτη στο υπουργείο Υγείας. Το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας ήταν καταπέλτης. Με τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε γιατρός με πτυχίο σε αυτό το όνομα στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, όπως δεν υπήρχε και στον τίτλο ειδικότητας. Εκτός του ότι όλα τα πιστοποιητικά του ήταν πλαστά, κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες..

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika