Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ισχυρή θεραπευτική συνταγή για την καρδιά, το ήπαρ και άλλα…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ισχυρή θεραπευτική συνταγή για την καρδιά, το ήπαρ και άλλα…

Ισχυρή θεραπευτική συνταγή για την καρδιά, το ήπαρ και άλλα…

Αυτή η συνταγή κάνει καλό σε ολόκληρο το σώμα! Σύμφωνα με το healthyfoodhouse, την παρασκεύασε ο Βούλγαρος καρδιολόγος Professor Hristo Mermerski με σκοπό να ενισχύσει τη θεραπεία των ασθενών τους.

Βοηθά στον καθαρισμό των αρτηριών, βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος, δρα αποτοξινωτικά για το συκώτι, δυναμώνει το μυαλό, καταπολεμά την καρδιακή ανεπάρκεια και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.

Υλικά

15 λεμόνια
400 γρ σιτάρι
12 σκελίδες σκόρδο
400 γρ καρύδια
1 κιλό οργανικό μέλι

Βάλτε το ωμό σιτάρι σε ένα καθαρό γυάλινο δοχείο. Γεμίστε το με νερό, καλύψτε το δοχείο με μια γάζα και αφήστε το να σταθεί για 10-12 ώρες. Στραγγίξτε το σιτάρι μέσα από τη γάζα και πλύνετέ το καλά. Μετά από μια μέρα θα εμφανιστούν βλαστοί μήκους 1-2mm.

Αλέστε μαζί το σκόρδο, τα καρύδια και τους βλαστούς σιταριού. Σε αυτό το σημείο, προσθέστε στο μείγμα 5 λεμόνια με τη φλούδα τους. Στύψτε τον χυμό από άλλα 10 λεμόνια και προσθέστε τον κι αυτόν. Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι. Αποθηκεύστε το μείγμα σε γυάλινες κανάτες και τοποθετήστε τις στο ψυγείο. Θα είναι έτοιμο για χρήση ύστερα από 3 ημέρες.

Τρόπος κατανάλωσης:

Πάρτε 1-2 κουταλιές της σούπας 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα (3 φορές καθημερινά).

Προσοχή: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.

ΠΗΓΗ: enallaktikidrasi.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορώ να πιω αλκοόλ όσο παίρνω αντιβίωση;

Efi Nika

Πόση πρωτεΐνη χρειάζεσαι πραγματικά;

Efi Nika

Υπέρταση: Το υπερτρόφιμο που ρίχνει την πίεση στους 60ρηδες – Διαβάστε τι έδειξε η έρευνα

Γιώργος Newsitamea