Newsitamea.gr
ΒΙΝΤΕΟ

Υπέροχο ΒΙΝΤΕΟ μας Θυμίζει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

yperoho-video-mas-thymizei-to-kalytero-hristoygenniatiko-doro

Η νεα διαφημιση της Sainsbury’s μυριζει Χριστουγεννα κι αγαπη.

Για ακόμη μία χρονιά η Sainsbury’s δημιουργεί μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, η οποία μιλάει στην καρδιά μας, σε μία προσπάθεια να μας υπενθυμίσει ποιο είναι το πιο σημαντικό δώρο.

Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει, φέτος, οι διαφημιστές, να μας πείσουν ότι υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο πιο σημαντικό και μεγάλο από όλα τα άλλα. Και αν μας ρωτάτε, έχουν δίκαιο στην πρότασή τους…

Έτσι, μετά το Heathrow, το οποίο έφτιαξε ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο σποτάκι που συγκινεί κάθε ξενιτεμένο, ήρθε η στιγμή να δούμε την υπέροχη διαφήμιση της Sainsbury’s για τα φετινά Χριστούγεννα, να στέλνει το ίδιο μήνυμα: αυτές τις γιορτές, το καλύτερο δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι ο χρόνος μας και η παρουσία μας.

Η ιστορία

Στο video της βρετανικής αλυσίδας υπεραγορών, η οποία είναι διάσημη για τις γεμάτες νόημα χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της, σε σημείο που στο Ηνωμένο Βασίλειο λένε χαριτολογώντας πως δεν είναι Χριστούγεννα, αν δεν κυκλοφορήσει το σποτ της Sainsbury’s, ακολουθούμε τον Dave, έναν σκληρά εργαζόμενο οικογενειάρχη, καθώς πλησιάζουν οι γιορτές.

Ο Dave αγαπά τη γυναίκα, τους γονείς και τα παιδιά του και θέλει όσο τίποτα στον κόσμο να τους κάνει χαρούμενους, ικανοποιώντας όλες τις επιθυμίες τους. Καθώς το πρώτο χιόνι πέφτει και η μέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει, ο Dave τρέχει να τα προλάβει όλα, αλλά στον δρόμο για το σπίτι μία σειρά από μικρές καθημερινές δυσκολίες συσσωρεύονται και αποτελούν αξεπέραστο εμπόδιο.

Με το αίσθημα της λύπης να γίνεται ορατό στο πρόσωπό του και έχοντας φτάσει αργοπορημένος στο σπίτι, ένα μπισκότο (να το θυμάστε αυτό) που έφτιαξε η κόρη του με τη μορφή του, του δίνει μία φοβερή ιδέα… Πλέον είναι αποφασισμένος να χαρίσει στους αγαπημένους του το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο: τον εαυτό του και τον χρόνο του.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Sainsbury’s: The Greatest Gift

Βλέποντας το υπέροχο video (ξεχωρίζει το… twerk του αφεντικού του Dave) καταλαβαίνουμε ότι πράγματι, μερικές φορές, παγιδευόμαστε σε ένα κυνηγητό με τους δείκτες του ρολογιού, καθώς βάζουμε ως προτεραιότητες πράγματα που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικά, ενώ εκείνα που πραγματικά αξίζουν ίσως να είναι άλλα, τα οποία παραβλέπουμε.

Και μπορεί να μην έχουμε όλοι τη “μαγική” ικανότητα να κάνουμε ό,τι και ο Dave, αλλά το μήνυμα της διαφήμισης είναι ξεκάθαρο: αυτά τα Χριστούγεννα, ας κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να δώσουμε κι εμείς το καλύτερο δώρο από όλα στην οικογένεια και τους αγαπημένους μας -να βρισκόμαστε κοντά τους, ακόμα κι αν προηγείται μία κουραστική μέρα…

Από την πλευρά της, η Sainsbury’s δεν μένει στα λόγια. Θυμάστε το μπισκότο-Dave; Η Sainsbury’s το πουλάει και θα δώσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις στο Νοσοκομείο Great Ormond Street στο Λονδίνο ώστε να βοηθήσει τις οικογένειες των ασθενών του, οι οποίες μένουν μακριά από την αγγλική πρωτεύουσα, να είναι κοντά στους αγαπημένους τους ειδικά τις γιορτές.

#ChristmasIsForSharing είναι το hashtag της Sainbury’s και εμείς συμφωνούμε.

Behind The Scenes

Η γλυκιά διαφήμιση της Sainsbury’s είναι σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Sam Fell, με την τεχνική του stop frame animation, η οποία έδωσε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Όσο για την ιστορία, αυτήν τη μαθαίνουμε… τραγουδιστά, μέσω του original κομματιού “The Greatest Gift Is Me”, το οποίο έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Bret McKenzie και ερμηνεύει ο κωμικός James Corden.

Δείτε στο παρακάτω video πώς δούλεψαν μαζί όλοι οι συντελεστές, για να ετοιμάσουν την ιστορία του Dave και της οικογένειάς του:

www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ενημερωτικό βίντεο πρόληψης για την αυτοεξέταση μαστού που πρέπει να δεις

Δημήτρης

«Είμαι δυσλεκτικός»: ένα συγκινητικό βίντεο για τις μαθησιακές δυσκολίες!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Newsitamea@

Τίποτα σημαντικό, ζω με έναν ανάπηρο! ΒΙΝΤΕΟ

Βογιατζής Ηλίας